HomeHL-EconomyPower Pass: Μέχρι πότε γίνεται η πληρωμή

Power Pass: Μέχρι πότε γίνεται η πληρωμή

Τι ισχύει με όσους δεν είδαν -ακόμα- χρήματα στους λογαριασμούς τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνολικά 31 εκατομμύρια ευρώ αποδεσμεύτηκαν για τη νέα πληρωμή του Power Pass σε 866.181 δικαιούχους. Από χθες, νωρίς το απόγευμα, οι δικαιούχοι έχουν αρχίσει να λαμβάνουν ειδοποιήσεις ότι η εντολή πληρωμής εκτελέστηκε.

Αν, ωστόσο, ακόμα δεν είστε από εκείνους που είδαν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους, αυτό προκύπτει από διάφορους λόγους. Αρχικά, διαφέρει η ημερομηνία και η ώρα πληρωμής ανάλογα με την τράπεζα που έχετε δηλώσει. Σημειώνεται εδώ πως οι πληρωμές θα συνεχιστούν κανονικά, επομένως δεν αποκλείεται να πληρωθείτε μέσα στις επόμενες δύο εργάσιμες.

Για παράδειγμα, το σύστημα θα σας ενημερώνει ότι «Τυχόν ποσά που δεν έχουν κατατεθεί ακόμα, θα κατατεθούν εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών».

Ποιοι δεν παίρνουν Power Pass

Νέα αίτηση εκ μέρους των δικαιούχων δεν ήταν απαραίτητη. Οι πάροχοι ενέργειας έδωσαν ξανά τα στοιχεία των λογαριασμών ρεύματος, επανυπολογίστηκε το σύνολο της κρατικής ενίσχυσης και δόθηκε εντολή να πληρωθεί το νέο ποσό.

Όσοι δεν πήραν χρήματα ούτε στον πρώτο γύρο του επιδόματος για το ρεύμα, δεν θα λάβουν ούτε αυτή τη φορά. Δεν υπάρχει εξάλλου καμία πρόβλεψη για τη διόρθωση τυχόν λαθών που έγιναν, με αποτέλεσμα ακόμα και καταναλωτές που είναι δικαιούχοι να μην μπορούν να εισπράξουν το Power Pass.

 

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση