HomeHL-9Στη Χερσόνησο ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Στη Χερσόνησο ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Γιάννη Σέγκο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ και εμβληματικό αρχηγό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην κατάκτηση του Euro 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν θέματα Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για διαθέσιμα χρηματοδοτικά «εργαλεία» της Ε.Ε για την περιφερειακή ανάπτυξη.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου ενημέρωσε τον κ.Ζαγοράκη για τις δράσεις που υλοποιεί και σχεδιάζει η δημοτική αρχή στους τομείς του Αθλητισμού και του Πολιτισμού ενώ αμφότεροι εξέφρασαν την ανάγκη υλοποίησης στοχευμένων δράσεων που θα προσελκύσουν τους νέους στον Αθλητισμό.

synantisi-me-zagoraki-1

Ο κ. Ζαγοράκης, ο οποίος βρίσκεται στη Χερσόνησο στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος,  ευχήθηκε στον κ. Σέγκο  καλή επιτυχία στο έργο του και τόνισε ότι είναι στη διάθεση του Δήμου για την αξιοποίηση ιδεών, προτάσεων και προγραμμάτων, καθώς και για τη διαμόρφωση σχεδίων και πολιτικών, οι οποίες σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου δήλωσε : «Είναι τιμή μας να υποδεχόμαστε τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον άνθρωπο που έχει βάλει ανεξίτηλη σφραγίδα στην πλέον ιστορική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια πλούσια δράση στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Συζητήσαμε για την ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική και τις προτεραιότητες του Δήμου Χερσονήσου, θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού αλλά και για την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πόρων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση