HomeHL-TOPΤουρίστας έπεσε από μεγάλο ύψος στην παραλία Λύκος –Επί ποδός οι Αρχές

Τουρίστας έπεσε από μεγάλο ύψος στην παραλία Λύκος –Επί ποδός οι Αρχές

Νεαρή Ρωσίδα λιποθύμησε στην παραλία και τραυματίστηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές της Κρήτης όταν ειδοποιήθηκαν ότι τουρίστας έπεσε από μεγάλο ύψος στην παραλία Λύκος, νότια του νομού Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν τις 5:00 το απόγευμα όταν τουρίστας, ηλικίας 50 ετών, από την Γερμανία έπεσε από μεγάλο ύψος, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Άμεσα έσπευσαν επί τόπου πλήρωμα του ΕΚΑΒ με ειδικό ιατρό από το Κέντρο Υγείας Σφακίων αλλά και κλιμάκιο πυροσβεστών από το Π.Κ. Ανωπόλεως ενώ έσπευσε και ασθενοφόρο από τον Καβρό. Με πλωτό μέσο του Λιμενικού ο άτυχος Γερμανός μεταφέρθηκε από το Λύκο στα Σφακιά από όπου παρελήφθη από τον ιατρό και τους διασώστες οι οποίοι τον μεταφέρουν ως πολυτραυματία και σε βαριά κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων.

Νεαρή Ρωσίδα λιποθύμησε στην παραλία και τραυματίστηκε

Νωρίτερα, μία τουρίστρια, ηλικίας 23 χρονών, από τη Ρωσία μόλις βγήκε από τη θάλασσα ένιωσε αδιαθεσία, λιποθύμησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη στις 2:00 το μεσημέρι στην πασίγνωστη παραλία του Μπάλου στα Χανιά και άμεσως έγινε αντιληπτό από τους δικούς της ανθρώπους οι οποίοι ειδοποίησαν το 112.

Ο ναυαγοσώστης, που διαθέτει η παραλία, βοήθησε τους οικείους της να μεταφέρουν την νεαρή στο καραβάκι «Ιφιγένεια» που εκτελεί το δρομολόγιο Μπάλος – Καβονήσι Κισσάμου. Από την Κίσσαμο την παρέλαβαν, με τις αισθήσεις της, διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ο λόγος που προκάλεσε τη λιποθυμία και τον ελαφρύ – ευτυχώς- τραυματισμό της.

 

φωτογραφία αρχείου: παραλία Λύκος

Διαφήμιση
Διαφήμιση