HomeHL-WorldΗΠΑ: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στο μετρό

ΗΠΑ: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στο μετρό

Επειδή αρνήθηκε να πιάσει κουβέντα με έναν άγνωστο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 33χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ, ενώ βρισκόταν σε σταθμό του μετρό στη Νέα Υόρκη. Ένας 41χρονος την πλησίασε και προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα, όταν όμως τον αγνόησε, εκείνος την ξυλοκόπησε.

Το τραγικό περιστατικό, σημειώθηκε το απόγευμα της 20ης Σεπτεμβρίου σε σταθμό του μετρό στη Νέα Υόρκη. Την 33χρονη Elizabeth Gomes επιχείρησε να σώσει από τον βάναυσο ξυλοδαρμό της ένας περαστικός, ο οποίος κατάφερε τελικά να αποσπάσει την προσοχή του δράστη.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο των social media δείχνει τον άντρα να σέρνει την 33χρονη στο πάτωμα, να την ρίχνει στον τοίχο, να την γρονθοκοπεί και να την κλωτσά επανειλημμένα στο πρόσωπο και στο σώμα. Τo θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

«Ξέρετε πόσο φοβάμαι τώρα; Δεν ήμουν ποτέ ένας άνθρωπος που φοβόταν», δήλωσε η 33χρονη. Όπως λέει, πονάει ακόμη και έχει κοιμηθεί ελάχιστα εδώ και μία εβδομάδα μετά την επίθεση.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση:

Σύμφωνα με την New York Post, 0 41 χρονος έχει βαρύ ποινικό μητρώο, καθώς το 1995 όταν ήταν μόλις 14 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γιαγιά. Η Ariela Mascha, είχε 20 σπασμένα πλευρά, ένα τραύμα από μαχαίρι στο πόδι και τρυπημένο ήπαρ.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση