HomeHL-SportsΛεωνίδας Παπαβασιλάκης: «Αποχαιρετώ, ευχαριστώ κι αποχωρώ με την… μισή καρδιά στην Κρήτη!»

Λεωνίδας Παπαβασιλάκης: «Αποχαιρετώ, ευχαριστώ κι αποχωρώ με την… μισή καρδιά στην Κρήτη!»

Με μία λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση, ο επί μία 4ετία εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το πόστο του, αφήνοντας πολύ ψηλά τον πήχη για τον αντικαταστάτη του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην διάρκεια της τετραετούς θητείας του έμπειρου διοικητικού στελέχους, που πριν αναλάβει την εμπορική διεύθυνση της κρητικής ΠΑΕ (2018), είχε σημαντική συμβολή στις πρόσφατες επιτυχίες (από το ίδιο πόστο) της ΚΑΕ ΑΕΚ (BCL και Κύπελλο), η ομάδα του ΟΦΗ εξελίχθηκε σε μοντέλο διοικητικής συμπεριφοράς.

 Με την αξιοπιστία των στελεχών της, μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την αλλαγή της ιδιοκτησίας, το 2018, κατάφερε να δημιουργήσει μία συλλογή εμπορικών και χορηγικών συμφωνιών καθώς και τηλεοπτικών συμβολαίων, που ανέβασαν τον πήχη της εμπορικής αξιοπιστίας της σε πολύ υψηλά επίπεδα, συγκρινόμενα μόνο με τις 3-4 μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Χάρη και στην συμβολή του Λεωνίδα Παπαβασιλάκη και με μία σειρά από καινοτομίες στο marketing και την επικοινωνία, πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα, σε όλο αυτό το διάστημα (2018-2022) ο ΟΦΗ έπαψε να θεωρείται απλά μία «επαρχιακή ομάδα», αλλά ένα άτυπο “case study”, με ισχυρούς συνεργάτες και «συμπαίκτες» τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα τους, οι οποίες και συμμετείχαν στον εμπορικό σχεδιασμό.

Αναλυτικά το κείμενο:

«Αγαπητοί φίλοι- συνεργάτες,

Μετά από μια συναρπαστική – σε συναισθήματα και έργο – 4ετια, αποχωρώ , στις 30 Σεπτεμβρίου, από το σχήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ, που οδήγησε τον οργανισμό σε μια νέα εποχή.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μετουσίωσαν αυτή την ιδέα σε πράξη – ιδιοκτησία, διοίκηση και όλο το προσωπικό ξεχωριστά – και που τοποθέτησαν ξανά τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας, που του αναλογεί και του αξίζει.

Ευχαριστώ ειλικρινά όλους όσους συνεργάστηκα, εντός και εκτός ομάδας, με την βεβαιότητα πως δεν κλείνει ένα κύκλος, αλλά συνεχίζεται – με το ίδιο όραμα και δυναμική – η εξελικτική του πορεία προς το μέλλον, με ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα, διοικητικά και αθλητικά.

Αποχαιρετώ όλους όσους συνάντησα και συναναστράφηκα, με ένα – παραλλαγμένο – στίχο του Ναζίμ Χικμέτ: ‘Αν η μισή καρδιά γιατρέ μου βρίσκεται εδώ πέρα, η άλλη μισή καρδιά γιατρέ, στην Κρήτη βρίσκεται…’»

papavasilakis-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση