HomeΕΛΛΑΔΑΑλεξανδρούπολη: Ξάφρισαν μια ηλικιωμένη παριστάνοντας τεχνικούς της ΔΕΗ, αλλά συνελήφθησαν λίγο μετά

Αλεξανδρούπολη: Ξάφρισαν μια ηλικιωμένη παριστάνοντας τεχνικούς της ΔΕΗ, αλλά συνελήφθησαν λίγο μετά

Δεν πρόλαβαν να διαφύγουν οι "μαϊμού" τεχνικοί της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κλοπή πέτυχε για τρεις απατεώνες που παρίσταναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και ξάφρισαν μια ηλικιωμένη στην Αλεξανδρούπολη, το μεσημέρι της Παρασκευής, όχι όμως και η… διαφυγή τους, καθώς συνελήφθησαν άμεσα ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας!

Οι τρεις Έλληνες έφτασαν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης και ο ένας χτύπησε την πόρτα της, με το πρόσχημα ότι θα έκανε έλεγχο στον πίνακα παροχής ρεύματος. Στη συνέχεια, είπε στην ανυποψίαστη γυναίκα ότι υπήρχε βραχυκύκλωμα και κίνδυνος πυρκαγιάς και την έπεισε να συγκεντρώσει όσα χρυσαφικά και να τα κρύψει σε άλλο μέρος. Όμως, χωρίς να τον αντιληφθεί, τα «βούτηξε» και μπήκε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμεναν οι άλλοι δύο συνεργοί του.

Η ηλικιωμένη σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν τους δράστες πριν προλάβουν να απομακρυνθούν και τους πέρασαν χειροπέδες. Στη κατοχή του ενός βρέθηκαν τα κλεμμένα τιμαλφή τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην κάτοχό τους, ενώ οι «μαϊμού» τεχνικοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για απάτη και κλοπή.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση