HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου στην περιοχή της εκκλησία του Αγ.Τίτου, στις οδούς Κορωναίιου και Επιμενίδου από τη λ.25ης Αυγούστου μέρι την οδό Κοτζιά, Ευρώπης από την οδό Επιμενίδου μέχρι την οδό Κορωναίου καισ τις οδούς Πατρός Αντωνίου, Παπαγιαμαλή και Κοτζιά.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου στις οδούς Μιχελιδάκη, Δοιράνης,Τσακίρη,Βλαστών,Μουρέλου και 1770.

Στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, στις οδούς Τ και Ο, στις περιοχές, πιο πάνω από την επιχείρηση μπετόν Μεσσαράς, της επιχείρησης Ενέργεια Κρήτης, Μediways και της επιχείρησης ΕΔΙΣΑΚ.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Αγριανά, βόρεια του οικιμσού προς την εθνική οδό, στην περιοχή του αντλιοστασίου του ξενοδοχείου Κάντια.

Από τις 9 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου:Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών από την επιχείρηση γεωργικών εφοδίων Προκοπίου μέχρι την επιχείρηση Ύδραμα.Στις περιοχές των επιχειρήσεων κρεοπωλείου Παρασύρη, επιχείρηση ρούχων ΧΧL, Μαρκέτου, του κόμβου προς ΠΑΓΝΗ, της επιχείρησης Βεληβασάκη, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΙΚΑ, των επιχειρήσεων Λεμονάκη και FIAT, του πρατηρίου υγρών καυσίμων BP, ξυλαποθήκης Χαλκιαδάκη πλυντηρίου αυτοκινήτων autotrack, Λυγερού, Γιαννούλη, Motorcar, AMCO, Casa di Bagno, Τσαφαντάκης, ΚΣΟΣ.Επίσης στις Γούρνες Τεμένους, στις περιοχές Χαλάσματα και παπούρα Κυριαζή, στις εγκαταστάσεις του σταθμού ΟΤΕ στις Γούρνες και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην περιοχή του πρώην Λιμενικού περίπτερου και της επιχείρησης Mare και στη λ.Σοφοκλή Βενιζέλου από την οδό Γιαμαλάκη μέχρι την οδό Χορτατσών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα χωριά Αστυράκι, Καμαράκι, Γωνιές, Καμαριώτης.Στον ΟΤΕ Ίδης και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην περιοχή μεταξύ Βενεράτου και Κυπαρίσσι, στους οικισμούς Πύργος και Σινάπι.Στις περιοχές των φωτοβολταϊκών πάρκων Θεοδωράκη, των αρδευτικών Καλέργη – Χατζηδάκη, Σωμαράκη, Μαυρογιάννη και σε όλα τις γεωτρήσεις και επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Πάρτηρα.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Γαλιά και Μονοχώρι.Στις περιοχές των ελαιουργείων Λεονταράκη και Καργάκη, του τυροκομείου Καργάκη και στις γεωτρήσεις Σταθοράκη, Στφανουδάκη, Ορφανουδάκη και Καμπουράκη.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Αμουδάρα στην περιοχή τοπυ ξενοδοχείου Amounda bay και στη λ.Μελίνας Μερκούρη από την οδό Σπύρου Λούη μέχρι την οδό Διός μετά παρόδων.Επίσης στις οδούς Σωκράτους, Διαγόρα, Σουρή και Ξενοφώντα.

Από τις 9.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη Θέρισσο στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Καραμανλή και στις οδούς Λεβήνου από την οδό Μιχ.Αρχαγγέλου έως την οδό Ματάλλων, Ματάλλων από την οδό Διον.Φραγκιαδάκη έως την οδό Λεβήνου, Διον.Φραγκιαδάκη από την οδό Δραμουντάνη έως την οδό Ματάλων, Δραμουντάνη από την οδό Λεβήνου έως την οδό Δ.Φραγκιαδάκη, Λισού από την οδό Λεβήνου έως της εργατικές κατοικίες Καραμανλή, και στις οδούς Διογένους, Αριστίππου, Βιζυινού.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Βασιλικά Ανώγεια.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στον Πόρο, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ.Γεωργίου και στις οδούς Κονίτσης από την οδό Κομνηνών μέχρι την οδό Γράμμου, Νηρέως από τη λεωφ.Ικάρου έως την οδό ΚονίτσηςΔαβάκη από την οδό αργυροκάστρου έως τη οδό Νηρέως και στις οδούς Σαλαμίνας, Χειμάρας, Τσιμισκή, Αχελώου, Βαλσαμόνερου, Πύλου και πάροδος Πέλλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση