HomeHL-LifestyleΞανά μαζί Σταλόνε και Φλάβιν – Ακυρώνουν το διαζύγιο

Ξανά μαζί Σταλόνε και Φλάβιν – Ακυρώνουν το διαζύγιο

Ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο σταρ του κινηματογράφου και η σύζυγός του αποφάσισαν να συναντηθούν στο σπίτι όπου θα μπορούσαν να συνομιλήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους. «Είναι και οι δύο πολύ χαρούμενοι», είπε μια πηγή στο Page Six.

Η συμφιλίωση τους έρχεται ένα μήνα αφότου η 54χρονη Jennifer υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Sylvester.

Να αναφέρουμε ότι η πηγή επιβεβαίωσε επίσης ότι το ζευγάρι είναι ξανά μαζί.

Μέρες πριν από τη συμφιλίωσή τους, μια δικαστική κατάθεση που κυκλοφόρησε σε ένα δικαστήριο του Palm Beach Country, στην Florida, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι συμφώνησε να, «είναι προς το συμφέρον του καθενός τους, και το πιο σημαντικό, μαζί ως οικογένεια, όλων των εμπλεκομένων». «Να λύσουν προβλήματα για την εξώδικη λύση του γάμου τους με αξιοπρεπή, φιλικό και ιδιωτικό τρόπο».

Στις 19 Αυγούστου, η Jennifer υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ισχυριζόμενη ότι «ενεπλάκη σε εσκεμμένη κατασπατάληση, εξάντληση ή/και κατασπατάληση περιουσίας του γάμου με αποτέλεσμα δυσμενείς οικονομικές επιπτώσεις στη συζυγική περιουσία». Κάτι που αρνήθηκε ο ηθοποιός.

Μετά την κατάθεση, η Jennifer είπε στο People: «Με λύπη που ανακοινώνω ότι μετά από 25 χρόνια γάμου έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου Sylvester Stallone. Παρόλο που δεν θα είμαστε πλέον παντρεμένοι, θα λατρεύω πάντα τη σχέση 30+ ετών που μοιραστήκαμε και ξέρω ότι είμαστε και οι δύο αφοσιωμένοι στις όμορφες κόρες μας. Ζητώ ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας καθώς προχωράμε φιλικά».

Ο Sylvester μίλησε για τον χωρισμό εκείνη την εποχή με μια δήλωση: «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε αυτά τα προσωπικά ζητήματα συναινετικά και ιδιωτικά».

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση