HomeHL-GreeceΚαβάλα: «Εφιάλτης» για 18χρονο που ήρθε αντιμέτωπος με ένοπλους ληστές

Καβάλα: «Εφιάλτης» για 18χρονο που ήρθε αντιμέτωπος με ένοπλους ληστές

Αφού τον απείλησαν με όπλο, άρπαξαν κοσμήματα και χρυσαφικά από το σπίτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι ιδιοκτήτες μιας μονοκατοικίας στην κοινότητα Ελαιοχώρι του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα είχαν φύγει για τις δουλειές τους και ο 18χρονος γιος τους κοιμόταν ανυποψίαστος, το πρωί της Παρασκευής, όταν τρεις πάνοπλοι κουκουλοφόροι διέρρηξαν την είσοδο και εισέβαλαν στο σπίτι!

Ο αγουροξυπνημένος νεαρός έζησε στιγμές τρόμου, όταν οι κακοποιοί με τα καλυμμένα χαρακτηριστικά τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και άρχισαν να ερευνούν όλα τα δωμάτια, ώσπου ανακάλυψαν τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά της οικογένειας, τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν με ένα κόκκινο αυτοκίνητο που είχαν αφήσει απ’ έξω.

Ο 18χρονος ειδοποίησε από το κινητό του συγγενείς, οι οποίοι εκείνη την ώρα εργάζονταν στα κοντινά χωράφια, αλλά και την Αστυνομία, που ξεκίνησε αμέσως έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Όμως, είχαν ήδη προλάβει να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση και εξετάζεται το ενδεχόμενο οι ληστές να έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στα χωριά της περιοχής.

 

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση