HomeHL-SportsΟΦΗ: Προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα οι Μπουζούκης και Θοράρινσον

ΟΦΗ: Προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα οι Μπουζούκης και Θοράρινσον

Ευχάριστα τα νέα για τον Νίκο Νιόπλια, καθώς στην προπόνηση της Πέμπτης πήραν κανονικά μέρος οι Θοράρινσον και Μπουζούκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να υπάρχει διακοπή πρωταθλήματος λόγω του Nations League, αλλά οι ομάδες συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους. Στον ΟΦΗ που η αλήθεια είναι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, βλέπουν παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Σε αυτή της Πέμπτης προπονήθηκαν κανονικά οι Θοράρινσον και Μπουζούκης, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψαν οι ΝτιουσέΚαμάου, με τους Γιαννούλη, Μαρινάκη και Νέιρα να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ έχει ως εξής: «Με τους Gudmundur Thorarinsson και Γιάννη Μπουζούκη να προπονούνται κανονικά, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (22/9) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Assane Diousse, όπως και ο Bruce Kamau, με τους Κώστα Γιαννούλη, Νίκο Μαρινάκη και Juan Neira να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε θεραπεία.

Στην προπόνηση συμμετείχε ο Samer Almohaimmed, αλλά και ο ποδοσφαιριστής της Κ19, Σπύρος Ζαχαριουδάκης, ενώ απουσίασε ο διεθνής, Thievy Bifouma και o Nouha Dicko, ο οποίος έχει άδεια.

Στην αποστολή για τον φιλικό αγώνα (23/9) με τον Γιούχτα, συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Μανδάς, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Πασαλίδης, Διαμαντής, Yohou, Perea, Στάικος, Toral, Μπουζούκης, Kamau, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Guerrero, Durmishaj, Ζαχαριουδάκης και Almohaimmed».

Διαφήμιση
Διαφήμιση