HomeΚΡΗΤΗΣύμβαση υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης για το έργο «Ανακατασκευή οδού σύνδεσης Αχλάδας-Φόδελε με Ε.Ο.»

Σύμβαση υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης για το έργο «Ανακατασκευή οδού σύνδεσης Αχλάδας-Φόδελε με Ε.Ο.»

Προϋπολογισμού 768.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 768.000 ευρώ για την κατασκευή του έργου «Ανακατασκευή οδού σύνδεσης Αχλάδας-Φόδελε με Ε.Ο.», υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, ο Πρόεδρος Αχλάδας Γιώργος Πεδιώτης, ο Πρόεδρος του Φόδελε Χαράλαμπος Παντερής, ο Αντιπρόεδρος Αχλάδας Μύρων Αναγνωστάκης, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, η προϊσταμένη του τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Π.Ε. Ηρακλείου Χαρά Τριαματάκη, και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΑΤΕ» Οδυσσέας Μαυρογιαννάκης.

Το έργο
Προβλέπεται η ανακατασκευή της υφιστάμενης ασφαλτοστρωμένης οδού σύνδεσης των οικισμών Αχλάδα –Φόδελε με την Εθνική Οδό Ηρακλείου – Χανίων. To oδικό τμήμα έχει μήκους 4.5χλμ και πλάτος 5.50 μ. Θα γίνει απόξεση (φρεζάρισμα) του παλαιού ασφαλτικού και η κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα ενώ απαιτείται τοπικά εξυγίανση , κατασκευή υπόβασης –βάσης και ισοπεδωτική /ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας καθώς και καθαρισμός/διαμόρφωση τάφρων και καθαρισμός των υφιστάμενων τεχνικών .

Διαφήμιση
Διαφήμιση