HomePost ItΗγουμενίδης: «Η εικόνα στον ΕΦΚΑ Ηρακλείου αποδεικνύει ότι το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη έχει αποτύχει»

Ηγουμενίδης: «Η εικόνα στον ΕΦΚΑ Ηρακλείου αποδεικνύει ότι το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη έχει αποτύχει»

Επίσκεψη στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΕΦΚΑ Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τραγική υποστελέχωση στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΕΦΚΑ Ηρακλείου διαπίστωσε για μια ακόμη φορά σε επίσκεψη του στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΕΦΚΑ Ηρακλείου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης. Ο βουλευτής επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Περιφερειακού Υποκαταστήματος και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, τους προϊστάμενους των τμημάτων και με την διευθύντρια του Υποκαταστήματος κ. Ειρήνη Κανακουσάκη.

«Κοινός τόπος σε όλες τις συζητήσεις η απουσία προσωπικού που θέτει σε κίνδυνο ακόμη και τη στοιχειώδη λειτουργία της υπηρεσίας. Προϊστάμενοι έχουν απομείνει μόνοι τους σε τμήματα χωρίς υπαλλήλους, οι ελάχιστοι υπάλληλοι που με κόπο προσπαθούν να επιλύσουν μέχρι και υποθέσεις της δεκαετίας του 1950, σε ένα καταιγισμό υποθέσεων που καλύπτουν ασφαλισμένους δύο νομών Ηρακλείου και Λασιθίου», σημειώνει στην παρέμβασή του ο βουλευτής.

«Ο κ. Χατζηδάκης εξακολουθεί να λέει δημόσια ότι οι συντάξεις αποδίδονται με το πάτημα ενός κουμπιού, την ώρα που ο κόσμος περιμένει με αγωνία να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του. Η εικόνα στον ΕΦΚΑ Ηρακλείου αποδεικνύει περίτρανα ότι το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη και των χρυσοπληρωμενων golden boys έχει αποτύχει», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο τέλος της επίσκεψης του ο Νίκος Ηγουμενίδης.

Σημειώνεται ότι σε συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεων και πρόσφατα οι βουλευτές Ηρακλείου έχουν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το θέμα προς τον Υπουργό Εργασίας χωρίς ουσιαστική απάντηση στο επίμαχο ζήτημα της έλλειψης του αναγκαίου προσωπικού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση