HomeHL-9Ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: Σήμερα η δίκη του 52χρονου για τον ξυλοδαρμό του γείτονα

Ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: Σήμερα η δίκη του 52χρονου για τον ξυλοδαρμό του γείτονα

Για την επίθεση στην κόρη του αφέθηκε ελεύθερος με όρους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του Αυτόφωρου δικαστηρίου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 52χρονος πατέρας ο οποίος επιτέθηκε στον γείτονα του αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της κόρης του στη Νέα Χώρα Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα μετά την αναβολή που είχε ζητήσει η πλευρά του 52χρονου καθώς χρειαζόταν χρόνο ο δικηγόρος ώστε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος γείτονας όταν είδε τον 52χρονο να κακοποιεί την κόρη του ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Ο 52χρονος δεν δίστασε να καυγαδίσει έντονα με τον γαμπρό του 65χρονου γείτονα και του επιτέθηκε μπροστά στους αστυνομικούς μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Οι αστυνομικοί τους χώρισαν ενώ τόσο ο 65χρονος όσο και ο γαμπρός του κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για άσκηση σωματικών βλαβών.

Αφέθηκε ελεύθερος για τον ξυλοδαρμό της κόρης του

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αποφασίστηκε να αφεθεί ο 52χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό εναντίον της 17χρονης κόρης του.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, μετά την απολογία του στον Ανακριτή αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με όρους, μεταξύ άλλων, να μην έχει καμία επαφή με τα παιδιά, να μένει σε διαφορετικό σπίτι και να παρουσιάζεται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση