HomeHL-CultureΗ Λέα Σεϊντού στη νέα ταινία του Κρόνενμπεργκ «The Shrouds»

Η Λέα Σεϊντού στη νέα ταινία του Κρόνενμπεργκ «The Shrouds»

Πρόκειται για μια αυτοβιογραφική ταινία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Λέα Σεϊντού εντάσσεται στο καστ της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με τίτλο «The Shrouds». Η ηθοποιός είναι η νέα προσθήκη μετά τον Γάλλο Βίνσεντ Κάσελ.

Μετά από την επιλογή των δύο ηθοποιών γαλλικής καταγωγής, το κοινό αναρωτήθηκε αν το φιλμ του Κρόνενμπεργκ θα είναι στα γαλλικά. «Δεν πρόκειται για γαλλική παραγωγή», δήλωσε ο δημοφιλής σκηνοθέτης του οποίου η πρόσφατη ταινία «Εγκλήματα του Μέλλοντος» προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες αυτό το χρονικό διάστημα. Σε αυτό συμμετέχει πάλι η Σεϊντού.

Ο Κρόνενμπεργκ αποκάλυψε ότι το νέο του κινηματογραφικό πρότζεκτ είναι πιο προσωπικό. «Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, θα καταλάβουν ποια κομμάτια του φιλμ είναι αυτοβιογραφικά».

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2023 στην πατρίδα του Κρόνενμπεγκ, το Τορόντο.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, ο Κάσελ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κρόνενμπεργκ στις ταινίες «Eastern Promises» και «Dangerous Method», θα υποδυθεί έναν επιχειρηματία που δημιουργεί μια συσκευή ώστε να συνδεθεί με τους νεκρούς που είναι θαμμένοι μέσα σε ένα σάβανο.

Μελλοντικές φιλοδοξίες

Ο Κρόνενμπεργκ παραδέχθηκε ότι παραλίγο να εγκαταλείψει τη δημιουργία ταινιών πριν από οκτώ χρόνια. «Πίστευα ότι είχε φτάσει το τέλος της καριέρας». Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι ελπίζει «να κάνει πραγματοποιήσει περισσότερα εγκλήματα, δημιουργώντας πιο πολλές ταινίες».

Όπως ανέφερε, τον ενδιαφέρει να πειραματιστεί με την τεχνολογία. «Πλέον, μπορείς να γυρίσεις μια ταινία με το κινητό τηλέφωνο. Υπήρξαν μερικές στιγμές στο “Crimes Of The Future” που καταγράψαμε με το iPhone». Ο κινηματογραφιστής περιέγραψε τον εαυτό του ως έναν «τζούνιορ επιστήμονα» με συνεχή επιθυμία να «ανακαλύπτει σώματα που τροποποιούνται από την τεχνολογία».

Κι ενώ η δουλειά του έχει λογοκριθεί στο παρελθόν, ο Κρόνενμπεργκ υποστηρίζει ότι: «Ο σκοπός της δημιουργίας ταινιών δεν ήταν να σοκάρει».
kathimerini.gr