HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Αθ. Παπανικολάου για τις δηλώσεις Μ. Κοκολάκη

Ο Αθ. Παπανικολάου για τις δηλώσεις Μ. Κοκολάκη

Η δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Γόρτυνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αιχμηρή ανακοίνωση απαντά στις δηλώσεις του Μιχάλη Κοκολάκη ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Γόρτυνας, Αθανάσιος Παπανικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Είναι ψευδέστατη και συκοφαντική η αναφορά του κύριου Μιχάλη Κοκολάκη στην ανακοίνωση του (19 Σεπτ 2022), στην οποία αναφέρεται ότι έχω παρεμφερή νομικά θέματα με τα δικά του και δεν θα μπορώ να διεκδικήσω την θέση του δημάρχου. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ νομικό κώλυμα. Ο ίδιος έχει υποβάλει μήνυση εναντίον μου όπου με κατηγορεί  για συκοφαντική δυσφήμιση, αδίκημα για το οποίο και να καταδικαστεί κάποιος δεν υπάρχει κώλυμα  συμμετοχής του και  εκλογής του  στη θέση του δημάρχου ( Ν3852/10 άρθρο 236 παρ.1). Εμφανέστατα για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο και αντιπερισπασμού προσπαθεί  να εξισώσει την εις βάρος του κατάσταση.

Γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι ο ίδιος θα έχει κώλυμα λόγω εκκρεμούσης εις βάρος του μήνυσης για ¨ψευδή δήλωση¨(Ν3852/10 άρθρο 236 παρ 1),η δε καταδίκη του θεωρείται  βέβαιη, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα. Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που το Συμβούλιο Επικρατείας τον κήρυξε έκπτωτο απο το αξίωμα του Δημάρχου. Είναι εμφανής η προσπάθεια του Κου Κοκολάκη, όπως συνηθίζει άλλωστε, να αποφύγει την πολιτική αντιπαράθεση για τα προβλήματα του δήμου. Οι δημότες ταλαιπωρούνται σε καθημερινή βάση και διαμαρτύρονται για το ανύπαρκτο έργο. Ας σταματήσει την παραπληροφόρηση και την κοροϊδία των δημοτών και ας  εμφανίσει επιτέλους τα έγγραφα του υπουργείου Εσωτερικών τα οποία επικαλείται ότι του δίνουν το δικαίωμα συμμετοχής του στα δημοτικά. Η παράταξη μου θα συνεχίσει το έργο της εστιάζοντας στα θέματα που ταλαιπωρούν τον δημότη αποφεύγοντας να παρακολουθήσει τον κατηφορικό δρόμο που έχει πάρει η παρούσα δημοτική αρχή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση