HomeΚΡΗΤΗΑκροάσεις νέων μελών για το Φωνητικό Σύνολο “Apollo Voice Ensemble”

Ακροάσεις νέων μελών για το Φωνητικό Σύνολο “Apollo Voice Ensemble”

Του Μουσικού Συλλόγου «Απόλλων»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μουσικός Σύλλογος «Απόλλων» προσκαλεί σε ακρόαση νέα μέλη, ανδρικών και γυναικείων φωνών (Σοπράνο, Μέτζο Σοπράνο, Άλτο, Τενόρο, Βαρύτονο, Μπάσο), για τη στελέχωση του Φωνητικού Συνόλου “Apollo Voice Ensemble” κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2022-2023.

Η συμμετοχή των μελών ειναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως 15 Οκτωβρίου 2022 στη διεύθυνση: https://forms.gle/bnrrVCWWgYSFgpZo9.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (ΠΣΚΗ), στην αίθουσα όπου διεξάγονται οι πρόβες των “Apollo Voice Ensemble”, σε μέρες και ώρες που θα προγραμματιστούν μετά από επικοινωνία με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Στην ακρόαση μπορούν να λάβουν μέρος ενήλικες, από 18 ετών και άνω, με βασικές γνώσεις ανάγνωσης μουσικής παρτιτούρας.

Κατά την ακρόαση, οι ενδιαφερόμενοι θα παρουσιάσουν: είτε ένα χορωδιακό κομμάτι από το επιλεγμένο χορωδιακό ρεπερτόριο που παρέχεται στην ηλεκτρονική αίτηση (τη φωνή που αντιστοιχεί στην φωνητική τους έκταση), είτε ένα κομμάτι της επιλογής τους, κλασικού ρεπερτορίου.

Κατά την υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώσουν το κομμάτι με το οποίο επιθυμούν να συμμετέχουν στην ακρόαση. Κατά τη διαδικασία της ακρόασης, παρέχεται (δωρεάν) συνοδεία από επαγγελματία συνοδό-πιανίστα.

Οι ακροάσεις θα διεξαχθούν κατά τον μήνα Οκτώβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected], 6986755596.

Διαφήμιση
Διαφήμιση