HomeHL-GreeceΘεσσαλονίκη: Στο φως βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στη Νεάπολη

Θεσσαλονίκη: Στο φως βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στη Νεάπολη

Δύο άτομα πυροβόλησαν έναν νεαρό στη μέση του δρόμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμό που έγινε χθες Τρίτη στη Νεάπολη στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο σταμάτησαν μπροστά από έναν νεαρό και τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου.

Τι έδειξαν οι κάμερες

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το voria.gr , περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης, ένα κόκκινο αυτοκίνητο σταματά στην οδό Λαγκαδά στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Ο συνοδηγός του οχήματος κατεβαίνει για να ψωνίσει από παρακείμενο κατάστημα.

Βγαίνοντας, στέκεται έξω από το αυτοκίνητο και συνομιλεί με τον οδηγό, όταν ομάδα τριών νεαρών κινείται προς το μέρος του. Όταν τους αντιλαμβάνεται αρχίζει και τρέχει, με τα άτομα να τον καταδιώκουν και να τον χτυπούν.

Ο οδηγός του οχήματος, βλέποντας τα τρία άτομα να χτυπούν τον συνεπιβάτη του, βγαίνει από το αυτοκίνητο και, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πυροβολεί και τραυματίζει στο πόδι έναν 25χρονο Γεωργιανής καταγωγής.

Στη συνέχεια τα δύο άτομα επιστρέφουν στο αυτοκίνητο και διαφεύγουν.

Ο 25χρονος τραυματίας εντοπίζεται λίγο αργότερα στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή και μεταφέρεται με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ τα άλλα δύο νεαρά άτομα τρέπονται σε φυγή.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την αστυνομία η οποία αναζητά το άτομο που πυροβόλησε και τον συνεπιβάτη του, όσο και τους δύο νεαρούς που συμμετείχαν στο συμβάν.

Δείτε το βίντεο:

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση