HomeΚΡΗΤΗΔυναμική παρουσία της Χερσονήσου σε τουριστική έκθεση στο Παρίσι

Δυναμική παρουσία της Χερσονήσου σε τουριστική έκθεση στο Παρίσι

«IFTM -TOP RESA 2022»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυναμική παρουσία με διττό στόχο την ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών του Δήμου Χερσονήσου και την προσέλκυση ξένων επισκεπτών 12 μήνες το χρόνο μέσω της γενικότερης αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος, έχει ο Δήμος Χερσονήσου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Γαλλίας «IFTM -Top Resa», που άνοιξε αυλαία και θα διαρκέσει έως τις 22 Σεπτεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Paris Expo Porte de Versailles στο Παρίσι.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ, ο Δήμος Χερσονήσου έχει τον δικό του εκθεσιακό χώρο όπου έχει φιλοξενήσει κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας αγοράς, πολιτικούς παράγοντες του τουρισμού αλλά και φορείς του κλάδου επικοινωνώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, την πολιτιστική κληρονομιά, τα ξεχωριστά μονοπάτια, τη μοναδική γαστρονομία αλλά και γενικότερα τις δυνατότητες προσέλκυσης επισκεπτών 12 μήνες το χρόνο.

Στο Παρίσι, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης βρίσκεται ο Δήμαρχος Χερσονήσου ο οποίος δήλωσε : «Η παρουσία μας στην τουριστική έκθεση του Παρισιού αποτελεί συνέχεια ενός στοχευμένου στρατηγικού σχεδιασμού προσέλκυσης ποιοτική τουρισμού στον τόπο μας. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τις διεθνείς τουριστικές αγορές ότι ο Δήμος Χερσονήσου αποτελεί έναν ασφαλή και ελκυστικό πολυδιάστατο προορισμό για αξέχαστες διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Έχουμε την ευκαιρία να προβάλουμε τον τόπο μας σε μια από τις πλέον σημαντικές αγορές ενισχύοντας περαιτέρω το τουριστικό status quo της περιοχής».

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν workshops κατά τη διάρκεια των οποίων θα αναλυθούν ζητήματα αιχμής σε σχέση με τον εκσυγχρονισμό και τη συνεχή αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Ο Δήμος Χερσονήσου συμμετέχει σε ένα ακόμη κορυφαίο, διεθνές τουριστικό ραντεβού επιδιώκοντας την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την περαιτέρω διείσδυση στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση