HomeΕΚΛΟΓΕΣΔήμος Γόρτυνας: Ο Αθανάσιος Παπανικολάου απαντά στον Μιχάλη Κοκολάκη

Δήμος Γόρτυνας: Ο Αθανάσιος Παπανικολάου απαντά στον Μιχάλη Κοκολάκη

«Αγώνας για μια Γόρτυνα ενωμένη,πέρα από τις παθογένειες του παρελθόντος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας, κ. Αθανάσιος Παπανικολάου, μέσα από μια εκτενή δήλωση του, απαντά με καίριο τρόπο στα όσα καταλόγισε προ ημερών ο κ. Μιχάλης Κοκολάκης.

Ταυτόχρονα, απαντώντας στη λασπολογία του κ. Κοκολάκη όμως, δεν παραλείπει να στείλει σαφές μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα στο Δήμο Γόρτυνας.

«Η απάντηση του κ. Μιχάλη Κοκολάκη, όσο κι αν ο ίδιος καυχάται για το πολιτικό του ήθος, προσπαθώντας να «πατήσει» πάνω σε πεπατημένες και «ξύλινο» λόγο, είναι αναληθής και προσβλητική προς το άτομο μου, στο οποίο καταφέρεται επί προσωπικού, ξεπερνώντας τα εσκαμμένα και την πολιτική αντιπαράθεση.

Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, όσο κι αν αυτό αποτελεί πρόσκαιρα, μια μετατόπιση του βασικού ζητούμενου, που δεν είναι άλλο, από την έξοδο του Δήμου Γόρτυνας και των δημοτών του, από τη στενωπό στην οποία βρίσκεται τόσα χρόνια, καλούμαι να απαντήσω στα όσα ψευδή μου καταλογίζει ο επικεφαλής της άρχουσας δημοτικής Παράταξης.

Για πρώτη και τελευταία φορά, έχω να απαντήσω στον κ. Κοκολάκη, πως τα όσα αναφέρει στην υποτιθέμενη απάντηση – λασπολογία του, είναι απολύτως ψευδή και αναληθή.

Η «λάσπη στον ανεμιστήρα» που πέταξε, μόνο τον ίδιο «λερώνει» και κανέναν άλλο. Ο Δήμος Γόρτυνας, η γενέτειρα μου και ο τόπος στον οποίο μεγάλωσα και ζω, αλλά και η συναναστροφή με τους συνδημότες μου, αποτελούν την απόδειξη για το αν είμαι γνώστης των όσων συμβαίνουν στο Δήμο μας τα τελευταία χρόνια, την ώρα που – να είστε βέβαιος για αυτό -οι δημότες γνωρίζουν πολύ καλά το ποιος είναι ο καθένας, τι πρεσβεύει και τι φέρει ως άνθρωπος.

Κλείνοντας, αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως η ευθύνη, πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ηθική. Η ηθική της ευθύνης δε, συνεπάγεται το όραμα, την εγρήγορση, την συνεχή προσπάθεια ενάντια στην αδιαφορία, τη μισαλλοδοξία, το ιδιοτελές συμφέρον και τον τυχοδιωκτισμό.

Και εμείς ως Κίνηση, ερχόμαστε να «σπάσουμε» το απόστημα του δομημένου συστήματος στη Γόρτυνα, με ευπρέπεια, ήθος, δίχως ίχνος ναρκισσισμού, με γνώμονα το Κοινό καλό, έχοντας στο πλευρό μας την τοπική κοινωνία που επιζητά επιτέλους, έναν Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης. Έναν Δήμο που θα στηρίζει έμπρακτα τους δημότες».

Σε ένα πράγμα συμφωνούμε: πως τα προβλήματα του Δήμου μας ειναι μπροστά μας και πως ο αγώνας πρέπει να επικεντρωθεί στο πως αυτά θα ξεπεραστούν, μέσα από μια Γόρτυνα ενωμένη, από μια πολιτική πρόταση που θα υπερκαλύψει πρόσωπα, παθογένειες, νοοτροπίες και δομημένες καταστάσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση