HomeHL-9Μάρθα Καραγιάννη: Τέλος το «θρίλερ» με την αποτέφρωσή της – Την Πέμπτη η κηδεία

Μάρθα Καραγιάννη: Τέλος το «θρίλερ» με την αποτέφρωσή της – Την Πέμπτη η κηδεία

Η σορός της ηθοποιού μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία που θα ψαλεί στο Α΄ Νεκροταφείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος φαίνεται πως πήρε το «θρίλερ» με την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη που έφυγε από τη ζωή στα 82 της χρόνια.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ως τελευταία επιθυμία να αποτεφρωθεί. Μάλιστα, η ίδια είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο αναφέρει την επιθυμία της.

Ένα λάθος, ωστόσο, από το γραφείο τελετών δημιούργησε πρόβλημα στην αποτέφρωση της σορού. Σύμφωνα με πληροφορίες αντί να σταλεί από το γραφείο τελετών το ιδιόχειρο σημείωμα στο ληξιαρχείο, ώστε να εκδοθεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου, έστειλαν μια υπεύθυνη δήλωση της στενής φίλης της ηθοποιού, της κυρίας Ντόρας Ντούμα, η οποία και γνώριζε για την επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη.

Από το ληξιαρχείο δεν έκαναν δεκτή την υπεύθυνη δήλωση και ζήτησαν να υπογράψει συγγενής μέχρι δεύτερου βαθμού, όπως ορίζει ο νόμος.

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα βρέθηκε τελικά λύση και έτσι μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία που θα ψαλεί την Πέμπτη (22/9) στις 12:00 στο Α΄ Νεκροταφείο η σορός της Μάρθας Καραγιάννη θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

«Μάρθα μου, ψυχή μου. Τα καταφέραμε! Την Πέμπτη στις 12,00 στο Α νεκροταφείο θα είμαστε μαζί για τελευταία φορά. Μετά θα γίνει αυτό που επιθυμούσες. Θα σε συνοδεύσουν η Ντόρα και η Ελένη και εγώ θα σε ξανακρατήσω στα χέρια μου περιμένοντας να σου δώσω την τελευταία αγκαλιά», έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Σούρας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση