HomeHL-GreeceΣτο Δρομοκαΐτειο θα νοσηλευτεί ο Πάνος Αργιανίδης μετά το θρίλερ στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου

Στο Δρομοκαΐτειο θα νοσηλευτεί ο Πάνος Αργιανίδης μετά το θρίλερ στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου

Βρισκόταν ταμπουρωμένος στις τουαλέτες του 2ου ορόφου των ΕΛΤΑ Κρυονερίου σε κατάσταση αμόκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Δόξα τω Θεώ τώρα είμαστε όλοι καλά» λέει στο protothema.gr o αδελφός του Πάνου Αργιανίδη, Γιάννης, που μαζί με τον ιερέα πατέρα τους Πέτρο, ήταν οι πρώτοι που κλήθηκαν νωρίς τα ξημερώματα προκειμένου να βρεθούν εσπευσμένα στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου βρίσκονταν ο πρώην παίκτης του Survivor, ταμπουρωμένος στις τουαλέτες του 2ου ορόφου σε κατάσταση αμόκ.

Η περιπέτεια για την οικογένεια έληξε λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν άνδρες της ΟΠΚΕ έσπασαν την πόρτα της τουαλέτας των ΕΛΤΑ και μετέφεραν τον Πάνο Αργιανίδη στο Α.Τ Διονύσου. Μετά την κατάθεση του στο αστυνομικό τμήμα ο πρώην παίκτης κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και συγκεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr για όση ώρα ο πατέρας του Πέτρος Αργιανίδης προσπαθούσε με τον τρόπο του να τον ηρεμήσει και να τον πείσει πως όλα θα πάνε καλά, εκείνος αρνούνταν να τον ακούσει και συνέχιζε να φωνάζει. Τόσο ο πατέρας του όσο και ο αδελφός του κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συνεννοηθούν μαζί του και να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα της τουαλέτες όπου παρέμενε κλειδωμένος όμως χωρίς αποτέλεσμα καθώς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπως αποδείχτηκε ήταν εκτός εαυτού.

Όπως έγινε γνωστό ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως μάνατζερ ράγκμπι, εργάζεται στο κέντρο διαλογής δεμάτων ως υπεύθυνος ασφαλείας του κτιρίου.

Εχθές το βράδυ χωρίς να γνωρίζει κάποιος τους λόγους αποφάσισε να κλειδωθεί στις τουαλέτες του κτιρίου φωνάζοντας και σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Επί τόπου βρέθηκε η οικογένειά του, δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ, η Άμεση Δράση και άνδρες της ΟΠΚΕ. Τελικά, λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Πάνος Αργιανίδης βγήκε από τα ΕΛΤΑ και κατευθύνθηκε προς το ΑΤ Διονύσου.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση