HomePost ItΜαμουλάκης: Καθολικό το αίτημα για δημιουργία μέσου σταθερής τροχιάς από και προς το νέο αεροδρόμιο Καστελλίου

Μαμουλάκης: Καθολικό το αίτημα για δημιουργία μέσου σταθερής τροχιάς από και προς το νέο αεροδρόμιο Καστελλίου

Στη Βουλή η επιστολή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με πρωτοβουλία του Χάρη Μαμουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αναγκαιότητα δημιουργίας ενός μέσου σταθερής τροχιάς που θα συνδέει το διεθνές αεροδρόμιο Καστελλίου με τα μεγάλα αστικά κέντρα της Κρήτης, αναδεικνύεται με την κατάθεση της επιστολής του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας, ως Αναφοράς προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών Ηράκλειο από τον αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, με την συνυπογραφή των Βουλευτών Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη.

Στην επιστολή του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη, παρατίθενται στατιστικά στοιχεία της τουριστικής κίνησης των αεροδρομίων, αναμενόμενα αποτελέσματα του νέου αεροδρομίου και τονίζεται θα ενισχυθεί η ενδοπεριφερειακή κινητικότητα μέσα από την σύνδεση του νέου αεροδρομίου με ένα ηλεκτροκινούμενο μέσο σταθερής τροχιάς, που θα συνδέει το διεθνές αεροδρόμιο με τα μεγάλα αστικά κέντρα της Κρήτης και υποδομές, όπως το λιμάνι Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση