HomeHL-LifestyleΖωζώ Σαπουντζάκη για Μάρθα Καραγιάννη: «Δεν το πιστεύω, ήταν αγαπημένο πρόσωπο»

Ζωζώ Σαπουντζάκη για Μάρθα Καραγιάννη: «Δεν το πιστεύω, ήταν αγαπημένο πρόσωπο»

«Μιλούσα συνέχεια με τη Ντόρα Δούμα για να μαθαίνω νέα της» πρόσθεσε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη βύθισε σε πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και ηθοποιοί που την γνώριζαν και δούλεψαν μαζί της, έσπευσαν να μιλήσουν για την αείμνηστη ηθοποιό που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών.

Ανάμεσά τους και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε για την συνάδελφο και φίλη της σε ζωντανή σύνδεση κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Με ξάφνιασε, Δεν το πίστευα. δεν το πιστεύω. Ήταν αγαπημένο πρόσωπο, μιλούσα συνέχεια με τη Ντόρα να μαθαίνω νέα της» είπε αρχικά, για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη και τη Ντόρα Δούμα, με την οποία η αείμνηστη ηθοποιός συγκατοικούσε τα τελευταία χρόνια και ήταν ο πιο κοντινός της άνθρωπος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν πολύ χαρούμενη πολύ απλή, εμένα ήταν φίλη μου από παλιά από όταν πρωτοβγήκε, είχαμε συνεργαστεί στο θέατρο. Περνούσαμε πολύ ωραία με τη Μάρθα, έκανε τα αστεία της, τις πλάκες της χαριτωμένο κορίτσι. Πολύ απλή μα δεν χρειάζεται να έχει σταριλίκια. Όταν είναι σταρ δεν το χρειάζεται».

Για την κινηματογραφική πορεία της και τις συνεργασίες της Μάρθας Καραγιάννη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε: «Βοηθούσε (τους συναδέλφους της). Οι ταινίες της όλες σχεδόν ήταν με τον Γιάννη Δαλιανίδη, ο οποίος ήταν ο αγαπημένος όλων οπότε η Μάρθα πέρασε πολύ όμορφα, αγαπήθηκε».

«Προχθές έβλεπα μία ταινία της που χόρευε, πολύ καλή. Δούλευε, δούλεψε σκληρά, δεν έγινε έτσι» είπε τέλος.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Instagram

Με μια φωτογραφία από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, η Ζωζω Σαπουντζάκη αποχαιρέτησε τη Μάρθα Καραγιάννη, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram, έγραψε: «Η πρώτη μας ταινία… Η πρώτη μας φωτογραφία… Η πρώτη μας ματιά… Αντίο γλυκιά μου Μάρθα Καραγιάννη… Πάντα θα θυμάμαι την πρώτη μας γνωριμία που θα μείνει παντοτινή… Σ’ αγαπώ, καλό σου ταξίδι… Ζωζώ».

Η φωτογραφία είναι από τη ταινία «ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ» και μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούσαν οι Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη και Ζωζώ Σαπουντζάκη.

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση