HomeHL-9Viral το νέο τραγούδι του Ηρακλειώτη Νίκου Σγουρού μέσα σε… λίγες ώρες

Viral το νέο τραγούδι του Ηρακλειώτη Νίκου Σγουρού μέσα σε… λίγες ώρες

Εκατοντάδες χιλιάδες προβολές το teaser του κομματιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες το πρώτο δείγμα του νέου τραγουδιού του Κρητικού Νίκου Σγουρού έγινε… viral.

Το teaser του κομματιού με τίτλο «Μη με παίρνεις τηλέφωνο» ανέβηκε το πρωί της Δευτέρας στο Tik Tok και μέσα σε 24 ώρες είχε περάσει τις 170.000 προβολές έχοντας χιλιάδες like και κοινοποιήσεις.

@nikos_sgourosofficial #nikossgouros #newsong #2022 #comingsoon #greeksong #viralvideo #tiktokgreece #foryou #fyyyyyyyyyyyyyyyy #fy #love #thlefono #teaservideo #teaser ♬ πρωτότυπος ήχος – Νίκος Σγουρος


Το πρώτο δείγμα της νέας δουλειάς του Νίκου Σγουρού έχει αποσπάσει μόνο θετικά σχόλια από τους μουσικόφιλους ενώ όλοι δηλώνουν ανυπόμονοι να ακούσουν το ολοκληρωμένο κομμάτι, η παρουσίαση του οποίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες (στα social media του καλλιτέχνη: https://www.tiktok.com/@nikos_sgourosofficial,

https://www.facebook.com/nikos.sgouros.7

https://www.instagram.com/nikossgouros/).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μουσική στο τραγούδι έγραψε ο επιτυχημένος και πολυτάλαντος, Πάνος Τερζής, ενώ τους στίχους υπογράφει ο – εξίσου Κρητικός – Μανόλης Χαβαδάκης.

nikos-sgoyros-syntelestes

Ο υπεύθυνος παραγωγής και ενορχηστρωτής είναι ο Κώστας Βεντούρης και η ηχογράφηση έγινε στο Studio 111 από τον εξαιρετικό Τάκη Αργυρίου.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Σγουρό

Ο Νίκος Σγουρός γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική, την οποία και αγάπησε.

Επαγγελματικά τραγουδάει τα τελευταία 15 χρόνια ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη. Σε αυτήν την πορεία του έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες.

Το τραγούδι «Μη με παίρνεις τηλέφωνο» αποτελεί το πρώτο του τραγούδι δισκογραφικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση