HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου:

Από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Θεοφάνους από Ιερολοχυτών μέχρι Γιακουμάκη.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Πάρτηρα.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Δ. Ηρακλείου, στη Λ. Κνωσσού (γύρω απο Λ. Κνωσσού 168).

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο Δ. Χερσονήσου, στα Αγριανά, στην περιοχή του ΥΣ αντλιοστάσιο Κάντια.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Γόρτυνας: το Δ. Γόρτυνας, στα χωριά Στόλοι, Ίνια καθώς και στη περιοχή του ελαιουργείου Κωστάκη, ελαιουργείο Δασκαλάκη και στα αρδευτικά, στα Φ/Β και στις επιχειρήσεις της περιοχής.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου:

Από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Δ. Ηρακλείου, στην περιοχή μεταξύ Βενεράτο – Κυπαρίσσι, στους οικισμούς Πύργος, Σινάπι στα Φ/Β Θεοδωράκη, αρδ. Καλέργη – Χατζηδάκη, αρδ. Σωμαράκη, αρδ. Μαυρογιάννη και σε όλα τα αρδευτικά, επιχειρήσεις και Φ/Β μεταξύ Βενεράτο – Κυπαρίσσι.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Δ. Ηρακλείου, στο Τσαγκαράκη μετόχι, εντός του οικισμού.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Δ. Ηρακλείου, στο Ηράκλειο, στη περιοχή της Λ. Δημοκρατίας, οδούς Μύσωνος και Ρόδων.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Γόρτυνας: Στο Δ. Γόρτυνας, στην περιοχή του χωριού Μωριάς του ΥΣ γεωτρησης Αεράκη

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στο Δ. Ηρακλείου, στο Ηράκλειου στη περιοχή της Φιλοθέης, στις οδούς Τιμ. Καστρινογιαννάκη, Ιωακείμ, μονής Αρσενίου.

Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Δ. Μαλεβιζίου, στον Κρουσώνα, στις περιοχές του γηπέδου, του βιολογικού καθαρισμού, στην περιοχή του ελαιουργείου Σαββάκη καθώς και στα αντλιοστάσια ΔΕΥΑΗ, στο δρόμο προς Λουτράκι.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστετρουσιών: Στο Δ. Αρχανών – Αστερουσίων, στις Πατσίδες, στην περιοχή του Αγίου Σώζοντα, στην περιοχή της οικίας Πιτσάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο Δ. Χερσονήσου, στις περιοχές Άνω Χερσόνησος, Πισκοπιανό, Κουτουλουφάρι καθώς και στις εγκαταστάσεις του Δ. Χερσονήσου.

Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στο Δ. Χερσονήσου, στις Γούρνες Πεδιάδος, και γενικά στο χωριό.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο Δ. Αρχανών – Αστερουσίων, στους Κουνάβους, στην έξοδο του χωριού προς Κόμμες,

Από τη 1 το  μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στο Δ. Χερσονήσου, στο χωριό Ελιά, εντός οικισμού, στην περιοχή του παλιού Δημοτικού Σχολείου (Σύλλογος Ελιάς).

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στο Δ. Φαιστού, γενικά στο χωριό Γαλιά, στο Μονοχώρι, στον ιδιωτικό ΥΣ ΚΡΗΤΕΛ, βουστάσιο Νικολούδη, ελαιουργείο Καργάκη, Φραγκιαδάκη, εργοτ. Σταθοράκη – Φραγκιαδάκη, Φ/Β Καργάκη και Χουστουλάκη και στα αρδευτικά της περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση