HomeHL-GreeceΟμόνοια: Βίντεο από καταδίωξη διαρρήκτη – Πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα για να το σκάσει

Ομόνοια: Βίντεο από καταδίωξη διαρρήκτη – Πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα για να το σκάσει

Εντυπωσιακά πλάνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την καταδίωξη και τη σύλληψη ενός διαρρήκτη στο κέντρο της Αθήνας, κατέγραψε κάμερα που είχε πάνω του ένας άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, όπως αποτυπώθηκε στα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του αστυνομικού και παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, ένας διαρρήκτης βγαίνει από ρετιρέ πολυκατοικίας και προσπαθεί να διαφύγει πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα, με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ να καταφέρνουν να τον συλλάβουν κυνηγώντας τον κυριολεκτικά στα… κεραμίδια.

Το περιστατικό έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, όταν ο δράστης μπήκε σε ρετιρέ πολυκατοικίας και αφαίρεσε πολύτιμα αντικείμενα, αλλά και κοσμήματα.

Εγινε όμως αντιληπτός από τους γείτονες που ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ, με μία ομάδα ΔΙ.ΑΣ να τον εντοπίζει γρήγορα και να τον καταδιώκει.

Στο βίντεο ακούγεται ένας από τις άνδρες να του ζητάει να παραδοθεί, όμως εκείνος δείχνει αποφασισμένος να κυνηγήσει τις ελπίδες που είχε για να γλιτώσει τη σύλληψη. Πηδάει στο πίσω μέρος ενός κτιρίου και από εκεί στα κεραμίδια ενός σπιτιού, με τον αστυνομικό να ακολουθεί κατά πόδας, με τα πλάνα που καταγράφηκαν να θυμίζουν ταινία δράσης.

Τελικά, ο διαρρήκτης έφτασε στην άκρη της στέγης όπου δεν είχε δίοδο διαφυγής με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους αστυνομικούς και εκείνον να βάζει τα κλάματα.

Δείτε το βίντεο εδώ:

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση