HomeHL-SportsΟΦΗ: Ανακοίνωσε την απόκτηση των Αλμοχαϊμέντ και Φαλατάχ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την απόκτηση των Αλμοχαϊμέντ και Φαλατάχ

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση των Αλμοχαϊμέντ και Φαλατάχ, που κατάγονται από την Σαουδική Αραβία, από την Σλάβια Πράγας και την Βέστερλο αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κρητική ομάδα έκανε αυτές τις κινήσεις στο πλαίσιο μίας ευρύτερης συνεργασίας με το υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, η οποία θα γίνει ανακοινωθεί στο εγγύς μέλλον.

Οι Αλμοχαϊμέντ και Φαλατάχ θα ενσωματωθούν στην Κ19, αλλά μόνο δεύτερος έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε επίσημα ματς λόγω ηλικίας.

 Ο πρώτος είναι κεντρικός μέσος 21 ετών και περύσι αγωνιστήκε στην δεύτερη ομάδα της Σλάβια Πράγας ενώ ο δεύτερος επιθετικός 19 ετών, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στις ακαδημίες της βελγικής Βέστερλο.Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Samer Almohaimmed από τη Slavia Prague και Rayan Fallatah από τη Westerlo για τα δύο επόμενα χρόνια, στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών για την ανάπτυξη ποδοσφαιρικών ταλέντων από τη Σαουδική Αραβία.

O 21 ετών Σαουδάραβας κεντρικός μέσος, Almohaimmed, γεννημένος την 1η Απριλίου 2001, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Al Nassr, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της τσέχικης Slavia Prague B σε οκτώ αγώνες.

Ο 19χρονος Σαουδάραβας επιθετικός, Fallatah, γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου 2003, είναι “μεγαλωμένος” ποδοσφαιρικά στην ακαδημία στην Ittihad FC, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε εννιά ματς με την ακαδημία της βελγικής Westerlo.

Samer & Rayan καλωσήρθατε στην οικογένεια του ΟΦΗ!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση