HomeHL-LifestyleΤζόνι Ντεπ: Η πολύκροτη δίκη με την Άμπερ Χερντ έγινε ταινία

Τζόνι Ντεπ: Η πολύκροτη δίκη με την Άμπερ Χερντ έγινε ταινία

Στον ρόλο του Ντεπ ο Μαρκ Χάπκα - Τη Χερντ υποδύεται η Μέγκαν Ντέιβις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ ετοιμάζεται να βγει στη μικρή οθόνη.

Η δίκη που παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, γίνεται ταινία και θα κυκλοφορήσει μέσω του τηλεοπτικού δικτύου της Fox Entertainment στην πλατφόρμα «Tubi» στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η υπόθεση προσέλκυσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, με τον Τζόνι Ντεπ να παρουσιάζεται ως «ο βίαιος σύζυγος που κακοποιούσε ψυχικά, αλλά και σωματικά» την Άμπερ Χερντ. Ωστόσο, το Δικαστήριο αναγνώρισε τελικά την αθωότητά του.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αφορά τη μήνυση που κατέθεσε ο Χολιγουντιανός εις βάρος της πρώην συζύγου του, για το άρθρο που είχε γράψει εκείνη στην Washington Post και παρίστανε το θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Αν και δεν δημοσιοποίησε το όνομά του, οι περιγραφές της τον «φωτογράφιζαν», καταστρέφοντας έτσι την καριέρα και συνεπώς, τη ζωή του.

Η επιτροπή των ενόρκων δεν θεώρησε επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο για να τους πείσει για τη βίαιη συμπεριφορά του Ντεπ, αλλά ούτε και… επηρεάστηκαν από τις ερμηνείες της στο εδώλιο.

Η απόφαση χαρακτήρισε «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ». Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων, ενώ η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Ολόκληρη η δίκη θα παρουσιαστεί στη μικρή οθόνη, με τον τίτλο «Hot Take: The Depp/Heard Trial». Σύμφωνα με την πλατφόρμα «Tubi», τα γυρίσματα έγιναν άμεσα, προκειμένου να μπορούν να αποτυπώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα «μια επίκαιρη ιστορία που έγινε μέρος του πολιτιστικού πνεύματος της εποχής».

«Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν την ίδια εικόνα και χάζευαν τα ίδια πρωτοσέλιδα, κατά τη διάρκεια της δίκης. Αυτό σημαίνει κάτι», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της πλατφόρμας.

Τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» θα υποδυθεί ο Μαρκ Χάπκα, ενώ την Άμπερ Χερντ η Μέγκαν Ντέιβις. Μέχρι στιγμής, περαιτέρω λεπτομέρειες για τους ηθοποιούς που θα πλαισιώσουν τους δύο πρωταγωνιστές, υποδυόμενοι τους ανθρώπους που βρίσκονταν στις νομικές τους ομάδες, δεν έχουν γίνει γνωστές.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση