HomeHL-LifestyleΤάνια Τρύπη: «Η Τζένη Καζάκου είναι συνάδελφος πλέον, δεν της δίνω συμβουλές»

Τάνια Τρύπη: «Η Τζένη Καζάκου είναι συνάδελφος πλέον, δεν της δίνω συμβουλές»

Για την κόρη της και την ενασχόλησή της με την υποκριτική μίλησε η ηθοποιός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνέντευξη παραχώρησε η Τάνια Τρύπη, με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην κόρη της, Τζένη Καζάκου, η οποία ακολουθεί τα βήματα των γονιών της στην υποκριτική,

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και τόνισε πως δεν την ξάφνιασε καθόλου η επιλογή της κόρης της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Είμαι υπέρ του να κάνουν τα παιδιά αυτό που θέλουν. Δεν μου έκανε έκπληξη που η Τζένη θέλησε να ασχοληθεί με την υποκριτική, γιατί έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι έχει δει και τα καλά και τα κακά. Ξέρει τι θα αντιμετωπίσει, οπότε πάμε λίγο εκ του ασφαλούς. Ψύχραιμη είναι, το μυαλό στο κεφάλι της το έχει, καλά τα πάει», δήλωσε η Τάνια Τρύπη.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, και η άλλη της κόρη ασχολείται με τηνμ υποκριτική. «Σιγά, σιγά προσπαθεί κι εκείνη. Δεν είμαι αυστηρή μαζί τους, είναι μεγάλες κοπέλες πια. Δεν δίνω συμβουλές, παρά μόνο όταν μου ζητηθούν. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει. Επίσης, όταν μιλάμε για συνάδελφο, γιατί η Τζένη είναι συνάδελφός μας πια, θα ακούσει τον σκηνοθέτη της, όχι εμένα», σημείωσε η ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε σε δύο δυσάρεστες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν. «Είχα δύο πολύ κακές συνεργασίες. Οι ίδιες δεν το κατάλαβαν ότι είναι κακές, το κατάλαβα όμως εγώ. Τελείωσε η δουλειά κι απλά δεν ξανασυνεργαστήκαμε ποτέ. Δεν τσακωθήκαμε», εξήγησε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση