HomeHL-9Ατύχημα στο Βενιζέλειο: Η Τροχαία Ηρακλείου ζητά παραπομπή του 87χρονου οδηγού

Ατύχημα στο Βενιζέλειο: Η Τροχαία Ηρακλείου ζητά παραπομπή του 87χρονου οδηγού

Άμεση παρέμβαση των Αρχών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Άμεση ήταν η αντίδραση της Τροχαίας Ηρακλείου αφού κίνησε με τάχιστους ρυθμούς τις διαδικασίες μετά το ατύχημα που προκάλεσε 87χρονος άνδρας ο οποίος, αφού έπεσε από τοιχίο στον προαύλιο χώρο του Βενιζέλειου νοσοκομείου, λίγο αργότερα ενεπλάκη και σε τροχαίο ατύχημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η Τροχαία Ηρακλείου με έγγραφο της προς την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου τονίζει ότι το όχημα (τύπου βαν) ήταν ανασφάλιστο και ως συνέπεια όλων των παραπάνω, αφαιρέθηκε η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Ταυτόχρονα, από την σχετική έρευνα των Αρχών προέκυψε ότι ο ηλικιωμένος είχε καταθέσει το δίπλωμα οδήγησης του για ανανέωση στο αρμόδιο Τμήμα Μεταφορών στις Μοίρες.

Κατόπιν τούτων η Τροχαία Ηρακλείου ζητά την παραπομπή του 87χρονου οδηγού στη Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή για επανεξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ικανός να φέρει άδεια οδήγησης.

Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα στο Βενιζέλειο ανέδειξε με ανάρτηση του στο facebook ο Διευθυντής της Γναθοχειρουργικής Κλινικής κ. Γιωργος Μαστοράκης και είχε αναδείξει το cretapost.

untitled-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση