HomeΕΛΛΑΔΑΛάρισα: Συνελήφθη άντρας για παραμέληση των τριών παιδιών του

Λάρισα: Συνελήφθη άντρας για παραμέληση των τριών παιδιών του

Η μητέρα των τριών παιδιών θεωρείται αγνώστου διαμονής προς το παρόν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία αποκαλύφθηκε στον Αμπελώνα του δήμου Τυρνάβου στην Λάρισα.

Τρία παιδάκια, ηλικίας 2, 6 και 12 ετών, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, διψασμένα και νηστικά γύριζαν από σπίτι σε σπίτι στη γειτονιά τους για να βρουν λίγο νερό και φαγητό αφού, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ζουν σε ένα σπίτι, στο οποίο δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ασφαλούς και υγιούς διαβίωσης.

Τα εγκατέλειψε ο πατριός – Αγνοείται η μητέρα

Στη θέα των παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας ήταν άμεση, αφού ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και τα παιδάκια, με ενέργειες της Πρόνοιας, μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης τον 44χρονο πατριό των δύο παιδιών και πατέρα του ενός, με τις κατηγορίες της εγκατάλειψης και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα των τριών παιδιών θεωρείται αγνώστου διαμονής προς το παρόν.

Τα παιδάκια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν εγκαταλειφθεί το πρωί της Τετάρτης από τον πατριό και άρχισαν να γυρίζουν στη γειτονιά, ενώ ο 44χρονος επέστρεψε από τη δουλειά του, όπως ισχυρίστηκε, το μεσημέρι και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον περίμεναν.

Για την τύχη των παιδιών, μετά από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στο νοσοκομείο, αναμένεται να αποφασίσουν οι εισαγγελικές αρχές.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση