HomeHL-9Κακουργηματικές διώξεις στον πατέρα που έδερνε στο μπαλκόνι με ξύλο την κόρη του

Κακουργηματικές διώξεις στον πατέρα που έδερνε στο μπαλκόνι με ξύλο την κόρη του

Απολογείται το Σάββατο – Αύριο δικάζεται για την επίθεση στον γείτονά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κακουργηματικές αλλά και πλημμεληματικές διώξεις άσκησε ο εισαγγελέας Χανιών στον 52χρονο πατέρα που ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του ενώ επιτέθηκε και στον γείτονά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapots, ο 52χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις – σε βαθμό κακουργήματος – για ενδοοικογενειακή βία στην κόρη του και γενικότερα στα μέλη της οικογένειάς του καθώς και διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβρισης και βίας κατά των υπαλλήλων για την επίθεση σε βάρος του 64χρονου γείτονά του και του γαμπρού του μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο ίδιος αναμένεται αύριο να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Χανίων για τα πλημμελήματα ενώ το Σάββατο θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την άγρια επίθεση στην κόρη και την οικογένειά του.

Με κομμάτι ξύλου έδερνε την κόρη του στο μπαλκόνι

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες μετά από ένα άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες όλη η γειτονιά της Νέας Χώρας στο κέντρο των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα η 17χρονη κόρη, όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, άργησε λίγη ώρα να επιστρέψει από το σχολείο με αποτέλεσμα στο σπίτι να ξεκινήσει ένας άγριος καυγάς.

Η 17χρονη βγήκε στο μπαλκόνι με τον 52χρονο πατέρα της να παίρνει ένα κομμάτι ξύλου και να αρχίσει να την χτυπάει στο σώμα και το κεφάλι, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας (13 και 4 ετών) αλλά και η 41χρονη μητέρα.

Ένας 65χρονος γείτονας που έγινε μάρτυρας αυτού του περιστατικού δεν άντεξε και ειδοποίησε την αστυνομία ενώ αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του 52χρονου για να βοηθήσει την 17χρονη που εκλιπαρούσε για βοήθεια.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 52χρονος πατέρας να επιτεθεί και στον γείτονα τόσο λεκτικά όσο και σωματικά.

Η επίθεση του 52χρονου μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν αρχικά τον 52χρονο ενώ οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και τους υπόλοιπους – την 17χρονη με τα αδέρφια της, την μητέρα και τον γείτονα.

Η υπόθεση όμως δεν είχε τελειώσει εκεί. Ο γαμπρός του 65χρονου γείτονα μόλις έμαθε τι ακριβώς είχε συμβεί πήγε στο τμήμα για να παραλάβει τον πεθερό του.

Εκεί ξεκίνησε νέο… επεισόδιο καθώς ο 52χρονος δεν δίστασε να καυγαδίσει έντονα με τον γαμπρό του 65χρονου ενώ του επιτέθηκε. Οι αστυνομικοί τους χώρισαν ενώ τόσο ο 65χρονος όσο και ο γαμπρός του κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για άσκηση σωματικών βλαβών.

Τον φοβόντουσαν όλοι οι γείτονες – Τώρα ανοίγουν στόματα

Ο χθεσινός άγριος ξυλοδαρμός της 17χρονης από τον πατέρα της φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να μιλήσουν οι γείτονες ως προς την επιθετική συμπεριφορά του 52χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 52χρονος είχε και στο παρελθόν απασχολήσει την γειτονιά καθώς αρκετές φορές ξεσπούσε τα νεύρα του στα παιδιά και την σύζυγό του.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες κατοίκων δεν ήταν λίγες οι φορές που έδερνε τόσο τα μικρά παιδιά όσο και την γυναίκα του και κανείς δεν τολμούσε να ειδοποιήσει την αστυνομία από φόβο.

Μάλιστα, ο ίδιος ο 52χρονος – όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες – είχε απειλήσει τους γείτονες για να μην τον καταγγείλουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον οι κάτοικοι αρχίζουν να σπάνε την… σιωπή τους και ετοιμάζονται να δώσουν καταθέσεις στην αστυνομία για την βίαιη συμπεριφορά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση