HomeHL-9Ν. Ανδρουλάκης: “Η υποκλοπή βουλευτών συνιστά τερατογένεση και αποστασία”

Ν. Ανδρουλάκης: “Η υποκλοπή βουλευτών συνιστά τερατογένεση και αποστασία”

Η συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόσκληση στον πρωθυπουργό να άρει το απόρρητο της πληροφόρησης για τις παρακολουθήσεις απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ. Μάλιστα επισήμανε ότι αν ενημερωθεί ο ίδιος για το λόγο της παρακολούθησής του και αποκαλύψει τους λόγους θα είναι και παράνομος και παρακολουθούμενος. Φοβάται ο κ. Μητσοτάκης να μην συνδεθεί με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ γιατί θα χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία από την Ευρώπη και θα έρθει το πολιτικό του τέλος, πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Μπορεί να επιτευχθεί σταθερότητα από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν μεγαλύτερη διαπραγματευτική ικανότητα στο ΠΑΣΟΚ για μια μετεκλογική κυβέρνηση.


Όσον αφορά το ενδεχόμενο προσχώρησης βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ, το κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι αυτό θα συνιστούσε τερατογένεση αλλά και αποστασία.

Όσον αφορά την Τουρκία, ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε την υιοθέτηση εμπάργκο όπλων από την ΕΕ και στο μεταναστευτικό δεν τάχθηκε ούτε υπέρ του πλήρως ανοίγματος των συνόρων αλλά ούτε και υπέρ της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση