HomeΚΟΣΜΟΣΦρενίτιδα στο Twitter με την αστυνομικό «Καρντάσιαν» —Χρήστες παρακαλούν να τους συλλάβει

Φρενίτιδα στο Twitter με την αστυνομικό «Καρντάσιαν» —Χρήστες παρακαλούν να τους συλλάβει

Οι χρήστες του Twitter έπιασαν «δουλειά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φρενίτιδα επικρατεί στα social media τις τελευταίες ώρες για μία Γαλλίδα αστυνομικό που συνόδευε στα δικαστήρια ένα διαβόητο εγκληματία. Τα προσόντα της αστυνομικού θυμίζουν εκείνα της Κιμ Καρντάσιαν και τράβηξαν αμέσως την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου.

Η αστυνομικός εθεάθη σε μία φωτογραφία από την δικαστική υπόθεση που αφορά τον πολυεκατομμυριούχο οδοντίατρο Λιονέλ Γκουεντί, ο οποίος συνελήφθη και φυλακίστηκε αφού ακρωτηρίασε εκατοντάδες ασθενείς με το πρόσχημα ότι τους χάρισε «χαμόγελο των σταρ». Η αστυνομικός με οπίσθια αλά Κιμ Καρντάσιαν διακρίνεται την ώρα που οι κάμερες ακολουθούσαν τον 42χρονο απατεώνα οδοντίατρο και τον πατέρα του στο δικαστικό μέγαρο της Μασσαλίας.

Αμέσως οι χρήστες του Twitter έπιασαν «δουλειά». «Κάποιος παρακαλώ να μου δώσει το όνομα αυτής της περιοχής, πρέπει να με συλλάβουν», σχολίασε κάποιος κάτω από τη φωτογραφία της αστυνομικού. «Αυτό είναι “police bootality”», έγραψε ένα άλλος, παραφράζοντας την έκφραση “police brutality”(Αστυνομική βία).

Βέβαια υπήρχαν και πολλοί χρήστες που αναρωτήθηκαν αν η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν επεξεργασμένη στο Photoshop. Όμως πολύ γρήγορα κυκλοφόρησε και βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα ότι τα πλούσια προσόντα της αστυνομικού είναι αληθινά.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση