HomeHL-LifestyleΕλισάβετ Μουτάφη: Συντετριμμένη για τον χαμό του Κώστα Καζάκου

Ελισάβετ Μουτάφη: Συντετριμμένη για τον χαμό του Κώστα Καζάκου

«Τον φώναζα "πατέρα"»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο, κόσμο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Εμφανώς συγκινημένη, η Ελισάβετ Μουτάφη, με την οποία είχε μια ξεχωριστή σχέση, μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» και αναφέρθηκε στον ηθοποιό, εξηγώντας πως η ίδια τον φώναζε «πατέρα».

«Εγώ θα πω ότι πέρα από σπουδαίος ηθοποιός, θεατράνθρωπος και μαχητής, ο Κώστας Καζάκος ήταν για εμένα δεύτερος πατέρας. Τον φώναζα «πατέρα» μετά τη συνεργασία μας στη «Βέρα στο δεξί» κι όλα αυτά τα χρόνια και στο θέατρο ήταν δίπλα μου. Με συμβούλευε, ήξερα όλη του την οικογένεια. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε φίλοι, σαν αδέρφια. Σπουδαίος άνθρωπος, ένας γλύκας», είπε χαρακτηριστικά.

«Γλυκύτατος, με τεράστια δύναμη, που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φύγει από τη ζωή. Δεν μπορούσαμε να το συνδυάσουμε. Ξέρετε για μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει αυτό στο μυαλό μας», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, σημείωσε πως ο Κώστας Καζάκος είχε πολλή ενέργεια σαν άνθρωπος, παρά την προχωρημένη του ηλικία. «Έκανε δύο παραστάσεις στα 86 του, αυτό εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Αυτή η δύναμη που είχε πάντα, η δύναμη ψυχής και σώματος ήταν κάτι το ασύλληπτο κι αυτό φαίνεται από τη ζωή του. Έκανε τρία παιδιά μετά τον Κωνσταντίνο. Τι να πει κανείς;», ανέφερε.

Τέλος, η Ελισάβετ Μουτάφη έκλεισε με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον ηθοποιό. «Κρατάω τη μορφή του να είναι δίπλα μου. Πήγαμε και στο εξωτερικό μαζί, ήταν δίπλα μου. Ο πατέρας μου σε εκείνον με εμπιστεύτηκε, όταν πήγαμε στον Καναδά, που κάναμε τη «Βέρα» στην ομογένεια. Όταν σου κρατούσε το χέρι, ήταν τόσο σφιχτός ο τρόπος που το κρατούσε… Δεν θα πω ούτε λόγια, ούτε τίποτα, μόνο αυτό», δήλωσε κλείνοντας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση