HomeΕΛΛΑΔΑΠάτρα: Πώς παγίδευσε τον άντρα που παρενοχλούσε τη 12χρονη κόρη του

Πάτρα: Πώς παγίδευσε τον άντρα που παρενοχλούσε τη 12χρονη κόρη του

«Τον ήξερα φατσικά», λέει ο πατέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για το πώς κατάφερε να παγιδεύσει τον άντρα που παρενοχλούσε την κόρη του και να τον παραδώσει στα χέρια της Αστυνομίας στην Πάτρα, μίλησε  ο πατέρας της 12χρονης μαθήτριας.

«Βάζω το παιδί να κάθεται σε ένα παγκάκι, ήρθε αυτός με τη μηχανή όμορφα και ωραία και της κάνει ψηστήρι για να την πάρει, βγαίνω και καταλαβαίνετε τι έγινε», δήλωσε στην εκπομπή «Live News» στο Mega, σημειώνοντας πως πίσω από τη σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του, κρυβόταν ένας παλιός γείτονας ο οποίος, όπως επισημαίνεται στην εκπομπή, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί 6 ετών.

«Τον ήξερα φατσικά, με τον κουμπάρο μου πηγαίναμε μαζί σχολείο, έχουμε 30-40 κοινούς φίλους. Η απόσταση στα σπίτια μας πρέπει να είναι 400 μέτρα», πρόσθεσε.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν, πριν από λίγες μέρες, στο σπίτι της οικογένειας, όταν οι γονείς κατάλαβαν πως η 12χρονη κόρη τους ασχολείται παραπάνω από όσο θα έπρεπε με το Instagram. «Το παιδί είναι πολύ προσεκτικό, πολύ ντροπαλό, πολύτεκνη οικογένεια είμαστε, έτυχε να έχει Instagram, με πολλή προσοχή από εμάς πάντα, δύο μέρες δεν κοιτάξαμε μόνο τα tablet και καταλάβαμε ότι κάθισε μια ώρα παραπάνω απ’ ό,τι της έχουμε επιτρέψει το βράδυ».

Οι γονείς διάβασαν τα μηνύματα και αποφάσισαν να απαντήσουν. «Τα μηνύματα που της έχει στείλει και πώς προσπάθησε να δελεάσει το κοριτσάκι δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αισχρός είναι. »Θα σε πάω βόλτα με τη μηχανή, τι όμορφη που είσαι», και άλλα αισχρά», συμπλήρωσε ο πατέρας, κλείνοντας ραντεβού μαζί του.

Μετά τη σύλληψή του, δήλωσε μετανιωμένος ενώ τα δύο κινητά του τηλέφωνα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. «Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας», ήταν τα πρώτα λόγια του άνδρα που παρενοχλούσε τη 12χρονη. Σημειώνεται ότι ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο, με τον πατέρα της ανήλικης να ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία, που θα είναι, όπως λέει, ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους βάζουν στόχαστρο ανήλικα παιδιά.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση