HomeΣΠΟΡΚυβερνητικά ‘χαμόγελα’ για τον Λευτέρη Αυγενάκη

Κυβερνητικά ‘χαμόγελα’ για τον Λευτέρη Αυγενάκη

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού ομολογουμένως πέρασε με άριστα τις ‘εξετάσεις’

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε πιο δυναμικό από ποτέ στην Ελλάδα καθηλώνοντας τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χώρα μας σε δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατών από 150 χώρες του κόσμου σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού ομολογουμένως πέρασε με άριστα τις ‘εξετάσεις’ δικαιώνοντας ακόμη μία φορά τον Λευτέρη Αυγενάκη που με τις στρατηγικές και τις απαραίτητες επικοινωνιακές κινήσεις του πρόβαλε την Ελλάδα στα πέρατα της γης.

Στα «πολιτικά πηγαδάκια» το όνομα του Υπουργού ακούστηκε έντονα τις τελευταίες μέρες αφού αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι οι κινήσεις του Λευτέρη Αυγενάκη πρόσθεσαν πόντους στην Κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό βάζοντας τον Υπουργό στο κάδρο των μέχρι στιγμής πιο πετυχημένων υπουργών της κυβέρνησης.

Η αγωνιστική βόλτα του Πρωθυπουργού μία ημέρα πριν την εκκίνηση, προβλήθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ, ενώ αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης δεν άφησε τίποτα στην τύχη του επιβλέποντας ο ίδιος και την παραμικρή λεπτομέρεια στο φετινό EKO Acropolis Rally.

Διαφήμιση
Διαφήμιση