HomeHL-GreeceΚαταπέλτης Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Χρησιμοποιούσε τις γυναίκες για τις ορέξεις του

Καταπέλτης Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Χρησιμοποιούσε τις γυναίκες για τις ορέξεις του

Η Ελπίδα είχε βάλει ντετέκτιβ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά» κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας ότι του είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν πληροφορήθηκε πως η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τον κατήγγειλαν στο ΣΕΗ.

Όπως είπε στο δικαστήριο ο μάρτυρας, ο Πέτρος Φιλιππίδης τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να μεσολαβήσει ώστε να μην υπάρξει άλλη καταγγελία.

«Με κάλεσε στο τηλέφωνο όταν άρχισαν να έρχονται καταγγελίες. Με πήρε με μεγάλη αγωνία, σε μεγάλη σύγχυση, με ρώτησε αν υπάρχουν άλλες καταγγελίες και μου είπε ότι αυτές οι τρεις που με κατήγγειλαν δεν θα ξαναβρούν δουλειά. Και τότε μου είπε »πιάσε αυτή την κοπέλα και πες της να μην πει τίποτα». Τότε κατάλαβα ότι ο Πέτρος έχει κάνει κι άλλα. Την πήρα τότε εκείνη την κοπέλα και μου είπε ότι πράγματι στο καμαρίνι είχαν γίνει κάποια πράγματα» ανέφερε.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον χαρακτήρα τού επί τρεις δεκαετίες επιστήθιου φίλου του.

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Μια φορά πήγε να με χτυπήσει, με έσωσε ο Καπετάνιος

«Δεν του άρεσε η διαφωνία. Ήταν εκρηκτικός. Είχε πολύ έντονες στιγμές που δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του, και άλλες που ήταν πολύ συναισθηματικός», είπε απαντώντας σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής και περιέγραψε ένα επεισόδιο μεταξύ τους: «Γινόταν θηρίο όταν είχαμε διαφορετική άποψη. Έσπαγε έπιπλα. Μια φορά πήγε να με χτυπήσει και με έσωσε ο Καπετάνιος και κρύφτηκα σε ένα καμαρίνι. Υπήρχαν άλλες στιγμές που με είχε στην αγκαλιά του σαν τον καλύτερό του φίλο. Είναι δυο πλευρές του Πέτρου αντίθετες».

Μπιμπίλας: Η Ελπίδα πίστευε ότι οι γυναίκες τον κυνηγούσαν, εμείς καταλαβαίναμε ότι ο Πέτρος τις κυνηγάει

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε και για τις κοπέλες που κατήγγειλαν τον ηθοποιό στη Δικαιοσύνη.

Μάρτυρας: Αυτά τα τρία κορίτσια δεν είναι γνωστές, δεν έκαναν τις καταγγελίες για να βρουν δουλειά. Είναι από τους αφανείς εργάτες του θεάτρου.

Πολιτική αγωγή: Ποιο είναι το κίνητρο των γυναικών;

Μάρτυρας: Θα έπρεπε κάποτε να βγει η αλήθεια στο φως. Πήγαν και κατήγγειλαν εκεί όπου έπρεπε, στις Αρχές, όχι στα ΜΜΕ.

Πολιτική αγωγή: Ποια ήταν η συμπεριφορά του κατηγορουμένου ως προς το γυναικείο φύλο;

Μάρτυρας: Χρησιμοποιήθηκε για τις ορέξεις του Πέτρου. Τις κοπέλες δεν τις ήξερα όλες, με ενημέρωνε η Ελπίδα κρυφά από τον Πέτρο. Ήταν κάτι πολύ βασανιστικό να πρέπει να κρύβεσαι. Ο Πέτρος είχε αγωνία μήπως η Ελπίδα μάς ρωτούσε, και γι’ αυτό συχνά όποτε ήμασταν μαζί έκρυβα το κινητό μου. Ποιες σχέσεις ήταν συναινετικά ή όχι δεν το ξέρω. Ξέρω ότι ορισμένες κατέληξαν σε διώξεις, ότι η Ελπίδα είχε πάει σε ψυχολόγο. Μας είχε εκμυστηρευθεί ότι είχε βάλει ντετέκτιβ. Είχε καταλάβει τον πρώτο καιρό του γάμου ότι ο Πέτρος τα είχε φτιάξει με μια κοπέλα του σίριαλ, και η Ελπίδα είχε θυμώσει πάρα πολύ. Η Ελπίδα είχε φτιάξει στο μυαλό της μια κατάσταση ότι οι γυναίκες τον κυνηγούσαν. Εμείς καταλαβαίναμε ότι ο Πέτρος τις κυνηγάει.

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση