HomeHL-SportsΟΦΗ: Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Μεχντί Ζερκάν

ΟΦΗ: Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Μεχντί Ζερκάν

Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Νιόπλια, που είδε τον Μεχντί Ζερκάν να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε από σήμερα, με τον Μηνά Λυσάνδρου να μιλάει στους ποδοσφαιριστές πριν την προπόνηση και τον Νίκο Νιόπλια να έχει μία ευχάριστη εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, ο Μεχντί Ζερκάν, που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Μπορντό, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλαν και οι Μεγιάδο, Ντουρμισάι και Πασαλίδης.
Από την άλλη, ο Νίκος Μαρινάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ ο Μπουζούκης έκανε θεραπεία, καθώς ένιωθε «βαρύ» το πόδι του από χτύπημα στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τον Mehdi Zerkane να προπονείται κανονικά και τους Miguel Mellado, Fjorin Durmishaj και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να συμμετέχουν σε μέρος της προπόνησης άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ (18/9).

Η προπόνηση περιελάμβανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Κώστας Γιαννούλης, Juan Neira και Jon Toral ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους Νίκο Μαρινάκη, Γιάννη Μπουζούκη και Κοσμά Τσιλιανίδη να κάνουν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη , στις 10:00.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση