HomeΚΡΗΤΗΣε αγιασμούς στα Χανιά ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής

Σε αγιασμούς στα Χανιά ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής

Ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα επίσημης έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς,  o Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής συμμετείχε στους Αγιασμούς που πραγματοποιήθηκαν στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Χανίων στις Μουρνιές, όπως και στο 1ο και 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χανίων στον Άγιο Ιωάννη, σε μια συμβολική προσπάθεια στήριξης μαθητικών δομών με δύσκολο και απαιτητικό έργο, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους δασκάλους και καθηγητές τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή πρόοδο και μια εποικοδομητική νέα σχολική χρονιά στους μαθητές και τις μαθήτριες, καλή επιτυχία στους δασκάλους και καθηγητές που τους καθοδηγούν σ’όλη τη μαθητική τους πορεία, και κυρίως καλή δύναμη στους γονείς τους που ακούραστα τους στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Τελειώνοντας ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι από την πλευρά της και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο βελτίωσης των συνθηκών εκπαίδευσης για τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το απόγευμα στις 19:00, ο Αντιπεριφερειάρχης θα παραβρεθεί και στον Αγιασμό του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Πλατανιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση