HomeHL-GreeceΈγκλημα στη Λάρισα: Μητέρα ενός ανήλικου παιδιού η 35χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη στο υπόγειο διαμέρισμα

Έγκλημα στη Λάρισα: Μητέρα ενός ανήλικου παιδιού η 35χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη στο υπόγειο διαμέρισμα

O δράστης την σκότωσε την ημέρα που τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μητέρα ενός ανήλικου παιδιού 7ετών, η 35χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη την περασμένη Πέμπτη σε υπόγειο διαμέρισμα της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα.

Για τη δολοφονία της εξακολουθεί να αναζητείται ο Πακιστανός σύντροφος της, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι πως έχει διαφύγει στα Σκόπια. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, τον άφαντο Πακιστανό η 35χρονη γυναίκα τον είχε καταγγείλει λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Η γυναίκα φαίνεται πως έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τον αλλοδαπό σύντροφο της, ωστόσο όταν βρήκε  το θάρρος να τον καταγγείλει, εκείνος την δολοφόνησε…

Η 35χρονη που τα τελευταία χρόνια είχε πέσει στα δίχτυα των ναρκωτικών ουσιών, υπήρξε κατά το παρελθόν παντρεμένη με Έλληνα. Μάλιστα, από τον γάμο της αυτόν είχε αποκτήσει το 2015 κι ένα παιδί, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr εγκατέλειψε μετά τον χωρισμό της για να το μεγαλώσει η μητέρα της, με εκείνην να τους επισκέπτεται κάθε φορά που μπορούσε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει αναρτήσει σε μια από τις τέσσερις τουλάχιστον σελίδες της στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης, η 35χρονη αντλούσε την καταγωγή της από το χωριό Μελιβοία της Λάρισας: «Εδώ στο χωριό δεν την είχε δει ποτέ κανένας μας. Η οικογένεια της είχε φύγει πολλά χρόνια από δω και ζούσε στη Λάρισα. Υπάρχουν πολλές οικογένειες με το επίθετο της, ωστόσο με τους περισσότερους είναι απλή συνωνυμία», αναφέρει κάτοικος του χωριού.

Και προσθέτει: «Αυτό που μάθαμε είναι πως η μητέρα της μαζί με το παιδί της ζουν στο χωριό Βελίκα. Η γυναίκα για να καταφέρει με αξιοπρέπεια να το μεγαλώσει εργάζεται σ ένα ουζερί, ενώ δέχεται και την βοήθεια του κόσμου. Αυτή την κοπέλα δεν την ξέραμε».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραβαρίτη που έκανε τη νεκροτομή, ο θάνατος της 35χρονης επήλθε περίπου μια εβδομάδα πριν βρεθεί η σορός της, χρονικό διάστημα που συμπίπτει με την ημέρα της καταγγελίας!

Η νεκροτομή που έγινε στη σορό της 35χρονης, που βρέθηκε τυλιγμένη μέσα σε ένα πάπλωμα, το οποίο ήταν πάνω στο στρώμα που βρέθηκε στο υπόγειο διαμέρισμα, όπου διέμενε με τον σύντροφο και δολοφόνο της, αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί χτυπήματα με πρωτοφανή βιαιότητα στο κεφάλι με ένα θλον και αμβλύ όργανο, το οποίο της προκάλεσε κάταγμα στη δεξιά κροταφοβρεγματική χώρα του κρανίου.

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση