HomePost ItΜήνυμα του Σωκράτη Βαρδάκη για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα του Σωκράτη Βαρδάκη για τη νέα σχολική χρονιά

Παρακολούθησε τον Αγιασμό στο Μουσικό και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, παρακολούθησε τον Αγιασμό στο Μουσικό και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου, απ΄ όπου έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

«Πρώτο κουδούνι σήμερα για μαθήτριες, μαθητές κι εκπαιδευτικούς με τα σχολεία να πλημμυρίζουν πάλι με γέλια και παιδικές φωνές.
Με λίγο άγχος για τα πρωτάκια μας, με τη χαρά της αντάμωσης για τα μεγαλύτερα, με συγκίνηση και υπερηφάνεια για τους γονείς.
Παρά τις πολυάριθμες προκλήσεις που φέρνει η νέα σχολική χρονιά, εκπαιδευτικοί -μόνιμοι και αναπληρωτές- διασκορπίστηκαν σε κάθε γωνιά της χώρας για να τις αντιμετωπίσουν με μεράκι και υπομονή, μεταλαμπαδεύοντας στα παιδιά μας γνώσεις, ήθη και αξίες.
Βρισκόμαστε κοντά τους στο δύσκολο έργο τους, αλλά και στον αγώνα τους να κρατήσουν όρθιο το δημόσιο σχολείο που βάλλεται από την κυβέρνηση.
Ευχόμαστε σε όλες τις μαθήτριες, όλους τους μαθητές, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με συνεννόηση και συνεργασία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση