HomePost ItΚινητοποίηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Κινητοποίηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κινητοποίηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο θέτει τα προβλήματα που «καθημερινά κάνουν τη ζωή των εργαζόμενων δύσκολη» και ενημερώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θέτοντας τα αιτήματα που καθημερινά κάνουν τη ζωή των εργαζόμενων ακόμα πιο δύσκολη, έκανε τη φωνή τους να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά, ενάντια και στη σιγή νεκροταφείου που προσπαθούν να επιβάλλουν οι μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ΚΑΗΚ, για να διασφαλίσουν στο μέγιστο τα κέρδη τους από τον ιδρώτα των εργαζομένων. Αυτό αποτελεί και το μοναδικό κριτήριο για την ίδια την κυβέρνηση και τη διοίκηση του κρατικού αερολιμένα, που με τη σειρά τους έχουν βάλει το χέρι τους στο να βιώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι όλη αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.

Το σωματείο μας ενημερώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Καλεί τους εργαζόμενους να οργανωθούν στο σωματείο τους, να κινητοποιηθούν στο πλευρό της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και να παλέψουν για:

  • Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς ανάλογες με το ύψος του πληθωρισμού.
  • Κάλυψη του κόστους μετακίνησης των εργαζομένων από τις εταιρείες. Δωρεάν χώρος στάθμευσης αποκλειστικά για τους εργαζόμενους με ευθύνη κράτους και εργοδοσίας.
  • 5ήμερο – 8ωρο – 40ωρο. Να μπει ένα τέλος στα σπαστά ωράρια, στα κομμένα ρεπό και στις απλήρωτες υπερωρίες. Να σταματήσει η διευθέτηση του χρόνου εργασίας.
  • Μαζικές προσλήψεις και εκπαιδεύσεις προσωπικού με σταθερή δουλειά και δικαιώματα.
  • Αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Διαμόρφωση κατάλληλα κλιματιζόμενων χώρων διαλείμματος για την ανάπαυση των εργαζομένων.
Διαφήμιση
Διαφήμιση