HomeHL-GreeceΧαρίτσης: Η κυβερνητική προπαγάνδα έχει καταρρεύσει, όσοι ευθύνονται για το σκάνδαλο των υποκλοπών θα λογοδοτήσουν

Χαρίτσης: Η κυβερνητική προπαγάνδα έχει καταρρεύσει, όσοι ευθύνονται για το σκάνδαλο των υποκλοπών θα λογοδοτήσουν

Για συσκότιση του έργου της επιτροπής μιλά ο Αλέξης Χαρίτσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κυβερνητική προπαγάνδα έχει καταρρεύσει, όσοι ευθύνονται για το σκάνδαλο των υποκλοπών θα λογοδοτήσουν, ανέφερε σήμερα ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι των συστηματικών παρακολουθήσεων, τόσο αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση και όλο του το βάθος ο παρακρατικός μηχανισμός μέσω του οποίου στήθηκαν», δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στο Open, αναφερόμενος στην «πολύ σοβαρή καταγγελία του τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ και αρμόδιου για τα θέματα ΕΥΠ, κ. Σπίρτζη, για απόπειρα παγίδευσης του κινητού του».

Για συσκότιση του έργου της επιτροπής μιλά ο Αλέξης Χαρίτσης

«Από την μία έχουμε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και από την άλλη το σκάνδαλο της συγκάλυψης» συνέχισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «συστηματική προσπάθεια από την κυβέρνηση να συσκοτίσει το έργο της εξεταστικής επιτροπής». «Τα παραιτηθέντα στελέχη, κ. Δημητριάδης και κ. Κοντολεών, επικαλούνται συνεχώς το απόρρητο για να μην πουν τίποτα, ενώ η κυβερνητική πλειοψηφία αρνείται να καλέσει κρίσιμους μάρτυρες στην επιτροπή» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«H αδιανόητη θεωρία περί διεθνούς σκευωρίας που επιχείρησε να υποστηρίξει ο κ. Μητσοτάκης έχει καταρρεύσει πλήρως» ξεκαθάρισε ο κ. Χαρίτσης. «Έχουμε ένα σκάνδαλο που διασύρει την χώρα μας διεθνώς και όσοι εμπλέκονται σε αυτό θα λογοδοτήσουν» τόνισε, επισημαίνοντας: «Στην ανοιχτή συζήτηση που έγινε στο ευρωκοινοβούλιο για το θέμα των παρακολουθήσεων, τα σχόλια ευρωβουλευτών ήταν αδιανόητα επιβαρυντικά για την ελληνική κυβέρνηση».

«Ζητήσαμε να υπάρξει ξεχωριστή εξεταστική επιτροπή για την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τον αποχαρακτηρισμό των σχετικών υποθέσεων» υπενθύμισε ο Αλ. Χαρίτσης, υπογραμμίζοντας ότι «η λογική του συμψηφισμού δεν πρόκειται να περάσει». «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι όσο και να προσπαθεί να πείσει για αυτό η κυβέρνηση» κατέληξε.

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση