HomeHL-LifestyleSurvivor All Star: Το ποσό-μαμούθ που διαπραγματεύεται ο Ντάνος για να πει το μεγάλο «ναι»

Survivor All Star: Το ποσό-μαμούθ που διαπραγματεύεται ο Ντάνος για να πει το μεγάλο «ναι»

Ποσό μεγαλύτερο κι από το τελικό έπαθλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρέσινγκ είναι διαρκές και ασφυκτικό εδώ και αρκετούς μήνες. Πριν καν ακόμα τελειώσει το 5ο Surivor, τα ρεπορτάζ έδιναν κι έπαιρναν για τους παίκτες που θα προσεγγίσει ο Acun Ilicali για το Survivor All Star που θα έρθει σε 3 μήνες στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Τα περισσότερα ονόματα είναι από το πρώτο και το τέταρτο Survivor, με τους Γιάννη Σπαλιάρα, Τριαντάφυλλο, Σάκη Κατσούλη να είναι κάποια τρανταχτά ονόματα που φέρονται να έχουν δεχτεί πρόταση και να είναι κοντά σε συμφωνία.

Φυσικά, το μεγαλύτερο διαμάντι, αυτόν που επιθυμεί σαν τρελός ο Acun, δεν είναι άλλος από τον Ντάνο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν πολλές φορές πως δεν έχει σκοπό να ξαναπάει στο Survivor. Προσφάτως κιόλας δήλωσε πως είναι ένας αθλητής που πήγε στο Survivor και όχι ένας παίκτης του Survivor που είναι καλός αθλητής.

Παράλληλα, ρεπορτάζ τον ήθελαν να έχει ζητήσει από τον Acun να μιλάνε μόνο αν η πρόταση αφορά στη θέση της παρουσίασης του Survivor All Star, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει, αφού ο Γιώργος Λιανός δεν αλλάζει με τίποτα. Γι’ αυτό και ο Acun Ilicali ετοιμάζεται να αδειάσει το ταμείο.

Το ποσό που όπως μαθαίνουμε διαπραγματεύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Τούρκο παραγωγό είναι… 200.000 ευρώ, με τα 100 χιλιάρικα να τα παίρνει ο Ντάνος μπροστά, πριν καν μπει στο αεροπλάνο!

Πρόκειται για ποσό διπλάσιο του επάθλου, το οποίο μάλιστα ο Acun ετοιμάζεται να δώσει.

 

 

dailymedia.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση