HomeHL-PsilaΑποκαλύψεις από τον βρετανικό Τύπο: Ο Κάρολος είπε στον Χάρι να μη φέρει τη Μέγκαν Μαρκλ στο Μπαλμόραλ

Αποκαλύψεις από τον βρετανικό Τύπο: Ο Κάρολος είπε στον Χάρι να μη φέρει τη Μέγκαν Μαρκλ στο Μπαλμόραλ

Τι είπε ο Κάρολος στον Χάρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είπε στον πρίγκιπα Χάρι να μην φέρει μαζί του τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ στο κάστρο Μπαλμόραλ, την ώρα που τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευδαν να πουν το στερνό αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Για τον Χάρι και τη Μέγκαν ήταν ευτυχής συγκυρία που βρίσκονταν στη Βρετανία, όταν πέθανε η γιαγιά του πρίγκιπα, και απέφυγε έτσι ένα δύσκολο, συναισθηματικά φορτισμένο διατλαντικό ταξίδι για να αποχαιρετίσει τη γιαγιά του.

Παρά το ρήγμα των τελευταίων χρόνων στις σχέσεις του Χάρι με τη βασιλική οικογένεια, ουδείς θα του αρνείτο την ευκαιρία να θρηνήσει την αγαπημένη του «γιαγιά», με την οποία απολάμβανε πάντα μια ζεστή και διασκεδαστική σχέση. Αλλά την ώρα που στα Ανάκτορα επικρατούσε ανησυχία για την άρρωστη βασίλισσα, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του προκάλεσαν αναστάτωση στα παρασκήνια, ανακοινώνοντας ότι θα ταξίδευαν αμφότεροι στο Μπαλμόραλ.

Τι είπε ο Κάρολος στον Χάρι

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στο Frogmore Cottage, το σπίτι του ζεύγους στο Ουίνδσορ, όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του και του ζήτησε να μην φέρει τη Μέγκαν.

«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή πρέπον για τη Μέγκαν να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή», είπε μια πηγή στην εφημερίδα. «Του επισημάνθηκε ότι η [σύζυγος του Γουίλιαμ] Κέιτ δεν θα πήγαινε και ότι παρόντες θα έπρεπε να είναι μόνον τα πιο στενά συγγενικά μέλη. Ο Κάρολος κατέστησε λίαν σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».

Ο Δούκας του Σάσεξ ήταν το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έφυγε από το Μπαλμόραλ και ο τελευταίος που είχε φθάσει εκεί όταν ανακοινώθηκαν τα νέα για την επιδείνωση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ οι μόνοι που πρόλαβαν να της πουν το στερνό αντίο ήταν ο βασιλιάς Κάρολος και η αδελφή του, πριγκίπισσα Άννα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ -διάδοχος του θρόνου πλέον επισήμως – επέστρεψε στο Ουίνδσορ χωριστά από τον Χάρι σε ακόμα μία ένδειξη του ρήγματος που χωρίζει τα δύο αδέλφια.

Αλλά σε μια προσπάθεια, ίσως, να αποκλιμακώσει την ένταση για την απουσία της Μέγκαν από το Μπαλμόραλ ο βασιλιάς Κάρολος «έριξε γέφυρα» στο ζευγάρι με μια αναφορά στο χθεσινό, πρώτο του διάγγελμα σημειώνοντας: «Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου για τον Χάρι και τη Μέγκαν καθώς συνεχίζουν να χτίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό».

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση