HomeHL-CultureThe Crown: Τι θα γίνει με τη σειρά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

The Crown: Τι θα γίνει με τη σειρά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η σειρά ιχνηλατεί τη ζωή της βασίλισσας από το 1947 μέχρι τη σημερινή εποχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη σε όλον τον κόσμο έχει προκαλέσει ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, σε ηλικία 96 ετών.

Η Αυτού Μεγαλειότης κάθισε στον βρετανικό θρόνο 70 ολόκληρα χρόνια και υπήρξε η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η απώλειά της φέρνει μια σειρά από αλλαγές στην Αγγλία και γενικότερα στον κόσμο. Μία από αυτές αφορά και το Netflix και το «The Crown».

Η σειρά, που ακολουθεί τα γεγονότα και τη ζωή της βασιλικής οικογένειας, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Όπως φαίνεται, η παραγωγή της ήταν ήδη προετοιμασμένη για το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε εφαρμογή η «Γέφυρα του Λονδίνου»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του nypost.com, το Netflix θα γυρίσει επεισόδια, τα οποία σχετίζονται με την αληθινή επιχείρηση «Γέφυρα του Λονδίνου», δηλαδή του σχεδίου που περιγράφει τι θα συμβεί από τη στιγμή του θανάτου της βασίλισσας.

«Έχουμε τη δική μας εκδοχή της “Γέφυρας του Λονδίνου”. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι», δήλωσε άτομο από την παραγωγή του «The Crown».

Σημειώνεται ότι η 5η σεζόν της σειράς πρόκειται να προβληθεί τον Νοέμβριο. Σε αυτό τον κύκλο, θα παρακολουθήσουμε την απομάκρυνση της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον πρίγκιπα Κάρολο και άλλα σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν τη δεκαετία του ’90.

Η αντίδραση του δημιουργού του «The Crown»

Ο δημιουργός της σειράς, Peter Morgan, μετά το θάνατο της βασίλισσας έκανε τη δική του δήλωση και ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα σταματούν προσωρινά από σεβασμό.

«Το Crown είναι μια επιστολή αγάπης προς εκείνη και για την ώρα δεν έχω τίποτα να προσθέσω, μόνο σιωπή και σεβασμό. Από σεβασμό θα σταματήσουμε και τα γυρίσματα», ανέφερε στο «Deadline».
in.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση