HomeΚΡΗΤΗΣτον εισαγγελέα οι 2 για το υπόγειο με τα… 15 κιλά χασίς και τα αποξηραμένα δενδρύλλια

Στον εισαγγελέα οι 2 για το υπόγειο με τα… 15 κιλά χασίς και τα αποξηραμένα δενδρύλλια

Μέλη γνωστής οικογένειας οι δράστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν σήμερα οι δύο άνδρες, 31 και 20 χρόνων, που συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στον Μυλοπόταμο.

img1

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στο σπίτι του 20χρονου βρέθηκε το υπόγειο με την τεράστια ποσότητα χασίς αλλά και τα απλωμένα αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του περιλαμβάνονται τόσο τα δύο του αδέρφια όσο και ο πατέρας του. Μάλιστα, πρόκειται για μέλη γνωστής οικογένειας που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αρχές.

img5

Η αστυνομική επιχείρηση και η… αντίδραση των κατοίκων

Με ένταση πραγματοποιήθηκε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση χθες το πρωί στην περιοχή του Μυλοποτάμου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, οι κάτοικοι της περιοχής μόλις είδαν τα περιπολικά και τους αστυνομικούς συγκεντρώθηκαν και προσπάθησαν να τους διώξουν εμποδίζοντάς τους να προχωρήσουν στις έρευνες σε σπίτια και ποιμνιοστάσια.

Με τη χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης κατάφεραν να απωθήσουν τους κατοίκους και να προβούν σε ελέγχους.

img2

Το υπόγειο με τα 15 κιλά χασίς και τα αποξηραμένα δενδρύλλια

Λαβράκι… έβγαλαν οι αρχές κατά τον έλεγχο στα σπίτια και τα ποιμνιοστάσια της περιοχής.

Μόλις μπήκαν στην οικία του 20χρονου συλληφθέντα κατέβηκαν στο υπόγειο και βρήκαν απλωμένα τα αποξηραμένα δενδρύλλια αλλά και δίπλα σε σακούλες τα 15 κιλά χασίς.

img4

Τα υπόλοιπα… ευρήματα

Σε έλεγχο που έγινε σε άλλες οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον δενδρύλλια κάνναβης, οπλισμός καθώς και χρήματα.

Συνολικά οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν:

15,3 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, • 80 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 4 μέτρα, • 4 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης, πιστόλι, 2 γεμιστήρες, 221 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, ζυγαριά ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα και • το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου, ανευρέθηκαν 4 φυτείες κάνναβης, στις οποίες καλλιεργούντο συνολικά 100 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρα, των οποίων οι δράστες αναζητούνται.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση