HomeHL-CultureThe Enforcer – Αντόνιο Μπαντέρας: Το πρώτο τρέιλερ του φιλμ που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε

The Enforcer – Αντόνιο Μπαντέρας: Το πρώτο τρέιλερ του φιλμ που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε

Δείτε το κλιπ με πλάνα από τη συμπρωτεύουσα να έχει μεταμορφωθεί σε κακόφημη γειτονιά του Μαϊάμι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «Enforcer» η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας έχει άρωμα Ελλάδας,  με τα γυρίσματα να έχουν πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Το «Enforcer« απέκτησε και το πρώτο του τρέιλερ, δίνοντας μία μικρή γεύση από τα πρώτα πλάνα της ταινίας. Πρόκειται για μία αρκετά μεγάλη παραγωγή, ενώ αρκετές σκηνές γυρίστηκαν στην οδό Εθνικής Αμύνης, μπροστά από το Θέατρο Αριστοτέλειον. Σε αυτά τα σημεία είχαν τοποθετηθεί αμερικανικές πινακίδες, ταξί, σημαίες, μέχρι και ζωντανοί φοίνικες.

Η πολυαναμενόμενη ταινία έρχεται σε σκηνοθεσία του Ρίτσαρντ Χιουζ, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Πίτερ Ίλιφ.

Δείτε το τρέιλερ

Η πλοκή του «The Enforcer»

Σύμφωνα με το IMD πρόκειται για ένα θρίλερ δράσης όπου ένας εκτελεστής ανακαλύπτει πως η «φαμ φατάλ» αφεντικίνα του εμπλέκεται σε κύκλωμα cybersex trafficking και άλλα εγκλήματα που ούτε ο ίδιος του δε θα έπραττε. Μια νεαρή φίλη του προσπαθεί να το σκάσει και ο «εκτελεστής» (Μπαντέρας) θα πρέπει να τα ρισκάρει όλα για να σώσει το κορίτσι από την εγκληματική οργάνωση στο όνομα της οποίας έχει διαπράξει πολλά εγκλήματα.

Συμπρωταγωνίστρια του Μπαντέρας είναι η Κέιτ Μπόσγουορθ, που υποδύεται το αφεντικό του Μπαντέρας και ο ράπερ 2 Chainz, που ενσαρκώνει έναν «νονό» της νύχτας.

Το «Enforcer» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η μεταμόρφωση της Θεσσαλονίκης σε Μαϊάμι

Υπενθυμίζεται, ότι για τις ανάγκες των γυρισμάτων η οδός Γεωργίου Ανδρέου πίσω από το γνωστό ξενοδοχείο «The Met», καθώς και η οδός Πηγάσου άλλαξαν μορφή.

Οι δρόμοι γέμισαν με… αμερικανικά σκουπίδια, ώστε να θυμίζουν υποβαθμισμένη, εγκαταλελειμμένη περιοχή, ενώ οι πινακίδες αλλάχθηκαν με αντίστοιχες στην αγγλική γλώσσα και εμπλουτίστηκαν με γκραφίτι, τα οποία γέμισαν ακόμη και κατεστραμμένα οχήματα. Οι πυροσβεστικοί κρουνοί μετατράπηκαν σε αμερικανικοί, ενώ κάποιοι εκ των κομπάρσων-ηθοποιών ντύθηκαν σαν άστεγοι για τις ανάγκες του σεναρίου.

Παράλληλα, στην οδό Γεωργίου Ανδρέου «γεννήθηκε» το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο «Lucien’s Cookie Co 1959», όπου γυρίστηκαν σκηνές για το κόνσεπτ της ταινίας.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση