HomeHL-LifestyleΤίλντα Σουίντον: Nτύθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας με τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας

Τίλντα Σουίντον: Nτύθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας με τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας

Δείτε φωτογραφίες με την εμφάνισή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τίλντα Σουίντον έχει συνηθίσει τους φαν της σε εκκεντρικές εμφανίσεις και η πρόσφατη παρουσία της στο κόκκινο χαλί δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η διάσημη ηθοποιός έδωσε το «παρών» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, αλλά αυτή τη φορά δεν επέλεξε να φορέσει κάποια αβάν γκαρντ τουαλέτα. Αντιθέτως, η Τίλντα Σουίντον έβαψε τα μαλλιά της σε μία neon κίτρινη απόχρωση και το συνδύασε με ένα μπλε Loewe πουκάμισο.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να περάσει το δικό της μήνυμα και να στηρίξει ανοιχτά τον λαό της Ουκρανίας. Οι αποχρώσεις που επέλεξε ήταν μια αναφορά στη σημαία της χώρας, χρώματα που θεωρούνται σύμβολα ανεξαρτησίας και ελευθερίας για τους Ουκρανούς.

«Είναι τιμή μου να φοράω τη μισή ουκρανική σημαία» είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί «The Eternal Daughter». Αργότερα, άλλαξε ρούχα. Με το ίδιο το χρώμα στα μαλλιά της και λίγο διαφορετικό χτένισμα, φόρεσε ένα φουστάνι στις αποχρώσεις του λιλά.

t1 t2

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Τίλντα Σουίντον

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγες μέρες νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, καλώντας όλους τους καλλιτέχνες να εναντιωθούν στον πόλεμο.

Δείτε το βίντεο

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση